Topvideo: Karpervissen op GROOT WATER met Erik en Mathijs

Favoriet Favoriet
Topvideo: Karpervissen op GROOT WATER met Erik en Mathijs

Stop met ALLES waar je mee bezig bent en maak tijd om deze heerlijke (en leerzame video) van Erik Hurxkens en Mathijs Lourens te bekijken. Deze vismaten en tevens members van het Trakker Team Benelux delen een aantal tips uit hun aanpak op groot water. Erik laat zien welke rig hij meestal in zet en Mathijs vertelt een stukje algemene aanpak over de voorbereiding en de tegenslagen (die onherroepelijk op je pad gaan komen)…

Hoe bedoel je GROOOOT water?

Naast het informatieve gedeelte hebben Erik en Mathijs ruimte ingebouwd in de video voor enkele waanzinnige drone shots én een werkelijk oogverblindende karper. Kortom, check ‘em snel en laat je inspireren:


Trakker pakt flink door in de Benelux

Mede dankzij grote veranderingen die moederbedrijf Cipher International heeft doorgevoerd zijn er in Europa diverse consultant teams opgericht die de merken Trakker, Cygnet en Aqua vertegenwoordigen. De Benelux is één van deze regio’s en vanaf 1 oktober is een gedreven team hier actief. De consultants stellen zich in de update hieronder graag kort even voor!

Voordat de consultants zich voorstellen heeft Cipher International nog een nieuwtje: ze zoeken namelijk nóg een consultant! Hierover zal later meer bekend worden gemaakt in de media, dus daar moet je nog even op wachten. Het is nu tijd om de consultants voor te stellen, let’s go!

Bij een bedrijf dat producten van hoge kwaliteit maakt hoort natuurlijk een gedreven team van consultants!

De consultants

Erik Hurxkens // Benelux Media Manager

Als media manager houd ik me vooral bezig met content voor onze social media pagina’s, maar ook met de overige online platformen. Denk vooral aan adverteren, fotografie en video. Mijn interesse in fotografie en video is vooral ontstaan door mijn passie voor karpervissen. Al zolang als ik me kan herinneren, struin ik langs de waterkant en ben ik op zoek naar nieuwe visavonturen. Of dat nu commerciële of openbare wateren zijn, dat maakt me niet zoveel uit. Ik zie van beiden de charme, al gaat mijn voorkeur wel uit naar het grote onbekende!

Erik is een karpervisser in hart en nieren!

Mathijs Lourens // Benelux Account Manager

Door de jaren heen, ben ik erin geslaagd om van mijn hobby mijn werk te maken. Sinds een aantal jaren ben ik werkzaam als freelance redacteur bij KWO, maar sinds kort is een droom werkelijkheid geworden: ik mag namelijk mijn drie favoriete merken gaan vertegenwoordigen in de Benelux! Vissen loopt al mijn hele leven als een rode draad door mijn leven en specifiek het vissen op karper doe ik inmiddels alweer zo’n 25 jaar. Het liefst bevis ik ruige rivieren en reservoirs, waar je de overkant niet van kunt zien. In Nederland ben ik nog altijd regelmatig een dag of nacht langs de waterkant te vinden!

Door zijn gedrevenheid past Mathijs goed in het team!

Davy Meulenberg // Consultant

Ik ben 32 jaar en ik vis sinds 15 jaar gericht op karper. De laatste jaren ben ik vrij actief op social media en ik ben er trots op dat ik ben gevraagd om teammember te worden. Vol vertrouwen ga ik me vooral richten op de merken Trakker en Cygnet. Mijn visserij bestaat voornamelijk uit het vissen op kleine putjes, grote meren en kanalen. Ik ben erg geïnteresseerd in het fotograferen van alles dat met karpervissen te maken heeft. Daarin speelt de natuur voor mij ook een grote rol!

Ook Davy is een gepassioneerde karpervisser die goed past in het team!

Lars Verheul // Consultant

Ik ben met mijn 19 jaar de jongste van het stel en erg blij met deze mooie kans! Ik vind het al jaren heerlijk om met mijn hengel op pad te gaan en sinds een jaar of vijf heb ik het karpervirus flink te pakken. Ik vis met name op stadswater, polderwater en zand- en grindputten. Het komende jaar wil ik me echter ook wat meer gaan verdiepen in de buitenlandse visserij in bijvoorbeeld Noord-Frankrijk. Momenteel volg ik een opleiding tot Audiovisueel Specialist in Arnhem en ik zal me naast het vissen dan ook gaan richten op het video gedeelte voor Trakker Team Benelux.

Lars is naast karpervissen ook bijzonder goed in fotografie en filmproducties!

Justin Hulswit // Consultant

Ik ben 28 jaar en onlangs heb ik met Mathijs samen een Member in de Spotlight gemaakt voor KWO. Het werd zelfs een tweeluik en niet lang daarna werd ik benaderd of ik het leuk zou vinden om me aan te sluiten bij Trakker Team Benelux. Mijn antwoord was uiteraard ‘JA’ en ik ga mij vooral richten op de merken Aqua en Cygnet.

Over de vraag of hij zich bij het Trakker team wilde aansluiten hoefde Justin niet lang na te denken!

Qua visserij ben ik erg veelzijdig. Ik vis op sloten, putten, kanalen en rivieren, maar ook beproef ik zo af en toe mijn geluk in het buitenland. Ik hou echter wel van rust en zoek daarom bij voorkeur de meest afgelegen plekken op waar ik alleen ben met de natuur. Mijn interesse in fotografie is aan de waterkant ontstaan en je zou mij ook kunnen kennen van de ‘paardenfoto’.

De bekende ‘paardenfoto’ van Justin! #vakmanschap

Heb je vragen en/of opmerkingen, voel je dan ook ten alle tijden vrij om contact op te nemen via één van onze social media kanalen. Volg onze Trakker Team Benelux pagina op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van nieuwe releases en win-acties.

Voor de mooiste vangsten en de leukste video’s check je de sociale media kanalen.

Succes aan de waterkant!

Team Trakker

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl