ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[TOPVIDEO] PUUR Vol. 7 – Vakantievissen in de Franse Alpen!

Favoriet Favoriet
[TOPVIDEO] PUUR Vol. 7 – Vakantievissen in de Franse Alpen!

Amper een maand geleden bracht Bas van der Werff PUUR nummer 6 uit en vandaag kunnen we wederom genieten van een strakke nieuwe video! In PUUR vol. 7 bevist Bas de Franse Alpen, waar hij samen met zijn vriendin op vakantie is geweest. Zou hij ook dit keer succes weten te boeken..?

En of er genoten werd tijdens de vakantie!

Benieuwd naar de eerdere avonturen van PUUR? Bekijk dan deel 5 en deel 6 nog eens terug!


Als de kippen

Bas vertelt: Vakantievissen midden in de Alpen, wie wil dit nou niet?! Ondanks de corona pandemie konden mijn vriendin en ik toch nog even vluchten van alle gekte die deze periode met zich meebrengt. Op naar het door mij zo geliefde gebied: de Franse Alpen!

Vissen in een locatie als deze is natuurlijk altijd volop genieten!

Het is 16 juni. De eerste dag dat de Fransen de grens weer open gooide voor toeristen en wij zijn er als de kippen bij. De auto hebben we maar halfvol geladen dit keer. Waarom? Ik vis al vrij veel en daar gaat deze ‘normale’ vakantie niet onder lijden. Het vissen is dus een bonus in de daluurtjes!

De combinatie tussen vakantie vieren en vissen beviel goed!

Genieten 2.0

Met een beetje geluk wist ik een huisje direct aan het water te fixen, met uitzicht op de machtige Alpen. Ik kon mijn geluk niet op! Het plan was simpel: consequent voeren voor het huisje, af en toe de hengels in en afromen maar!

Bas kon weer flink wat Franse vissen in zijn logboek bijschrijven!

Prachtige vissen vangen, vrouwtje die chilt in de zon, rood wijntje op rechts en een stukje roquefort op links. Wat een heerlijke vakantie! Check PUUR vol. 7 hieronder:

Tot de volgende aflevering van PUUR. Vang ze!

Bas van der Werff


Voor meer mooie visvideo’s check je het Youtube kanaal van Bas van der Werff, klik hierrr! Volg hem ook op Instagram en Facebook voor gave foto’s en videosnippers!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl