ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TOPVIDEO: Urban Banx UNDERWATER – Alan Blair!

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO: Urban Banx UNDERWATER – Alan Blair!

Vers van de pers is hier de nieuwe Urban Banx van Alan Blair! In deze video duikt Alan de onderwaterwereld in: hij gaat niet alleen duiken, maar plaatst ook onderwater camera’s in de hoop om een LIVE aanbeet te kunnen registreren. Kortom: een video die je absoluut niet mag missen!


Urban Banx

Als je ze nog niet hebt bekeken, is dit HET moment! De Urban Banx videoreeks van Nash en Alan Blair is natuurlijk waar we het over hebben. De vorige delen hebben zich afgespeeld in de meest stedelijke (urban) gebieden door heel Engeland. De kern van deze videoreeks is dat er op bijna ieder openbaar water, hoe onwaarschijnlijk het soms ook lijkt, karper zwemt in alle soorten en maten. Soms kun jij je visserij dus veel dichterbij zoeken en omdat te laten zien neemt Alan Blair je mee naar de meest verrassende locaties.

Minder ‘urban’ dan we van Alan gewend zijn..

.. tot we onder het wateroppervlakte kijken.

Omgekeerde wereld

Hoewel de scenery minder Urban is dan we van Alan gewend zijn, is het in de nieuwe Urban Banx video een soort omgekeerde wereld. Het water dat bevist wordt is een openbaar water in Burnham on Sea. De verhalen luiden dat er een gast langs dit water heeft gewoond die auto’s demonteerde. Die wrakken moesten ergens heen… Hierdoor zijn er dus onder andere ontzettend veel autowrakken gedumpt en onder water waant Alan zich dus in een behoorlijk ‘urban‘ omgeving.

Het basiskamp met alle apparatuur.

De naam verklapt al het een en ander, maar we gaan de Urban Banx wereld dus eens niet vanaf de Banx bekijken. De onderwaterbeelden zijn indrukwekkend. Gaat het de heren lukken om een aanbeet op film te krijgen? Bekijk hem snel hieronder…

Nash aan het woord: We waren vereerd toen we de mogelijkheid kregen om deze video met zulk filmmateriaal te maken. Deze kans konden we niet laten schieten.

It’s not real fishing, but I’ve loved every minute of it!

Alan geeft het in de video al aan: ”It’s not real fishing, but I’ve loved every minute of it!”. Onderwater filmen zal geen terugkerende bezigheid worden tijdens de Urban Banx reeks, maar nu de kans zich toch voor deed, werd deze met open armen gegrepen.

Live zien wat er op je stek gebeurt is zenuwslopend!

Maar het is dé manier om je materiaal te testen.

Het tweede deel van de video is zoals we van Alan gewend zijn. Onder wisselende weersomstandigheden neemt hij ons mee naar een van de vele parkvijvers die Engeland rijk is en weet hij in korte tijd goed te scoren op onder andere chodrigs en zigrigs.

Parkparels zoals we van Alan gewend zijn.


Abonneer jezelf op het Nash Benelux YouTube kanaal voor meer van dit soort video’s. Volg ze ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!  Wil je meer van Alan Blair zien? Volg hem dan op Instagram.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl