Topvideo: VOL GAS Voorjaar – Blog van Bas

Favoriet Favoriet
Topvideo: VOL GAS Voorjaar – Blog van Bas

Inmiddels zijn de Blogs van Bas uitgegroeid tot updates waar wij telkens weer naar uitkijken. Het afgelopen jaar heeft Bas van der Werff zijn video- en editskills flink verbeterd en in onderstaande video neemt Bas ons mee naar de eerste weken van het voorjaar. Schitterende sfeershots, mooie vissen en een actieve visserij: dat is wat je kunt verwachten! Veel kijkplezier!

Bas aan het woord: Ja jongens, de mooiste tijd van het jaar is in volle gang; het voorjaar! De vis is nu overal wel ‘los’, maar daarmee bedoel ik niet dat je elke put binnen 1 nacht leeg rost. Wel is de watertemperatuur overal hoog genoeg om wat te voeren en te vangen.

Spring is in the air…

Als jullie dit lezen hebben de vissen op veel wateren al gepaaid, maar tijdens het opnemen van video was hier nog totaal geen sprake van! Een sessie van 2 nachten op een recreatie plas kunnen als taai omschreven worden. De vis was nog erg passief, terwijl het oppervlakte water toch al een redelijke temperatuur had bereikt.

Lichtbepakt meerdere stekken bevissen per dag: de trolley marathon waar van van houdt!

Het tweede deel van de video is een Trolly sessie! Dit doe ik om heel snel meerdere stekken af te vissen met de zogeheten Hit & Run tactiek. Hierbij vis ik maximaal 2 uur op een stek en als het niet goed voelt, dan verkort ik zelfs de vistijd. Op deze manier heb ik 5 stekken bevist binnen 8 uur tijd! Het resultaat ? Check de video!

Plannen voor de nabije toekomst + terugblik

Frankrijk staat ook weer voor de deur! Samen met mijn amigo Niels trek ik weer richting het Zuiden en ook hier gaat gefilmd worden. 10 nachten de tijd hebben we dus dat wordt weer een dikke film! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe updates? Abonneer dan op mijn Youtube kanaal en hou KWO goed in de gaten 😉 Overigens kun je onderstaande video ook terugvinden op mijn kanaal, een kort filmverslag van de reis die ik samen met mijn vriendin naar Vietnam heb gemaakt. Misschien wel mijn mooiste trip ooit, en dát zonder dat er karpers in voor kwamen…

Stay tuned!

Bas van der Werff

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl