Topvideo: Wintersucces op Cassien met Wouter en Peter

Favoriet Favoriet
Topvideo: Wintersucces op Cassien met Wouter en Peter

Lac de Saint Cassien; dé droom van menig karpervisser op zoek naar een groots avontuur. Geen enkel ander water in de wereld heeft zo’n historie als het befaamde, beruchte en indrukwekkende stuwmeer in Zuid Frankrijk. Wouter Koziolek en Peter Brinkman hadden er in de winter van 2014 een succesvolle sessie… Check hier de video!


Wouter vertelt: Vissen op Cassien is the meest hardcore vorm van karpervissen als je het mij vraagt. Een aantal jaar geleden zijn we in de kerstvakantie teruggegaan. Temperaturen van min vijf ’s nachts en zestien graden overdag, prima uit te houden dus. Drie uur slaap op de camping en elke dag met de boot en spullen zeulen zorgen voor een goede work-out. Dikke vissen vangen, spieren kweken en bier drinken behoren tot de dagelijkse kost. Zeker in de wintertijd, met de lage waterstand, word je getrakteerd op dingen die je in het voor jaar niet ziet. Informatie opdoen in deze mooie omgeving met deze resultaten… 21 aanbeten waarvan twintig gevangen. Zes veertigers en twee vijftigers.. We overtroffen zelfs onze voorjaarssessies op dit magische water!

21 aanbeten waarvan twintig gevangen. Zes veertigers en twee vijftigers.. Dat hadden we niet eens durven dromen!

Zonder wrijving…

…geen glans, zullen we maar zeggen.

Veel kijkplezier!

Wouter Koziolek en Peter Brinkman


Dit was zeker niet de eerste keer dat Wouter op Cassien was. Benieuwd naar andere sessies? Check dan zeker ook eens dit artikel mét video en volg Wouter op Instagram. 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl