ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[TOPVIDEO] Zo start je met vissen op een onbekend water – Banktime Stories deel 9

Favoriet Favoriet
[TOPVIDEO] Zo start je met vissen op een onbekend water – Banktime Stories deel 9

Wellicht had je ‘m al voorbij zien komen: de gloednieuwe Banktime Stories! In alweer het negende deel nemen Pieter van de Werfhorst en Koen Koops ons mee in hun strategie bij het instant bevissen van een nieuw water. Check ‘m nu en doe er je voordeel mee!

Waar begin je eigenlijk bij het vissen op een onbekend water?


Inmiddels zijn de Banktime Stories van de mannen achter de merken POLE POSITION, GRADE EN SAGA de meeste karpervissers wel bekend. In deze vieoserie zie je spectaculaire en sfeervolle videobeelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!

De nodige fraaie vissen worden op de gevoelige plaat vastgelegd!

De instant aanpak

In dit negende deel zie je hoe de Pole Position mannen een instant sessie op een nieuw water aanpakken. Welke keuzes, overwegingen en beslissingen maken ze om zo optimaal mogelijk het water te bevissen en zo succesvol mogelijk te zijn? Bekijk de aflevering vol met humor, tips, tricks, heerlijke runs en heel veel actie hieronder. Enjoy!

Werkt de video niet? Klik dan HIER om ‘m op YouTube te bekijken.

Op naar de volgende Banktime Stories!

Team Pole Position


Benieuwd naar de eerdere acht afleveringen van Banktime Stories? Check dan het YouTube-kanaal van Pole Position!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl