ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

TOPVIDEO’S: Afnetting en uitzetting op De Karperhoeve – The Carp Specialist!

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO’S: Afnetting en uitzetting op De Karperhoeve – The Carp Specialist!

De afgelopen weken is er hard gewerkt op het complex van De Karperhoeve. Naast een afnetting op Timmy’s Lake werden er in totaal ook 83 vissen uitgezet op drie wateren, met flink wat potentie voor de toekomst. Bekijk hieronder twee gave video’s over de afnetting én de uitzetting!


Bas van The Carp Specialist aan het woord: Op dinsdag 7 en woensdag 8 januari 2020 is betaalwater De Karperhoeve – Timmy’s Lake professioneel afgenet door de heren van Visserij Service Nederland en een gezellig team van fanatieke karpervissers. Het resultaat was uitstekend: we hebben in twee dagen ruim 160 karpers voor de camera kunnen krijgen, waaronder een enorm aantal 15 kilo+ schubkarpers, spiegelkarpers en graskarpers. Kijk in de onderstaande video mee naar de afnetting!

Spectaculaire uitzetting

Op dinsdag 7 januari 2020 heeft de Belgische viskwekerij Vandeput een prachtige uitzetting verzorgd op drie betaalwateren op het domein De Karperhoeve. In totaal bedroeg dit maar liefst 83 spiegelkarpers, allen geweldig beschubt en met prima potentie voor de toekomst! Op Annie’s Lake werden 25 spiegels uitgezet, op Cooper’s Lake ook 25 en op Gio’s Lake (meer info volgt snel) werden maar liefst 33 spiegels uitgezet. Eén ding is zeker: als je een vistripje boekt naar deze wateren zit je sowieso goed!


Wil je meer weten over De Karperhoeve of over de andere wateren die via The Carp Specialist worden aangeboden? Check dan de website en volg ook zeker de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl