TOPVIDEO’S: Het voorjaar van DWFishingteam

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO’S: Het voorjaar van DWFishingteam

DWFishingteam behoeft geen introductie meer. Daniel, Wietse en Tjitte zijn razend populair bij karpervissend Nederland en hebben de afgelopen jaren YouTube veroverend met hun leuke filmpjes! Ook dit voorjaar zijn ze op pad geweest wat weer enkele leuke video’s heeft opgeleverd. 


DWFishingteam: Wat 6 jaar geleden begon als een grap is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste Vis-YouTube kanalen van de Benelux! Ook vissen we regelmatig met andere vissers, zoals Michiel Pilaar en in onderstaande video ‘Natte Bram’ ;).

1. Karpervissen in het voorjaar op het kanaal met NIEUW RECORD!

Iedere dinsdag om 15:30 uur publiceren we een video op YouTube waarin we tips, dikke bakken, humor en gezelligheid combineren. Verder hebben we jaarlijks wat buitenlandse vistrips (vaak Frankrijk) op de planning staan, hebben een serie ‘karpervissen met’, waarmee we sessies vissen met bekende karpervissers én verschijnen we regelmatig met artikelen op websites en in magazines.

2. Karpervissen op een parkwater in de lente

3. Nachtvissen op karper in het voorjaar

Abonneer jezelf snel op ons YouTube kanaal, want als we voor 2020 de 20.000 halen gaan we alle drie KAAL voor de camera’s!

DWFishingteam


Volg DWFishingTeam op InstagramFacebook én YouTube om op de hoogte te blijven van deze ‘next generation anglers’!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl