TOPVIDEO’S: Kanaalvissen in Frankrijk met Collin en Reinier

Favoriet Favoriet
TOPVIDEO’S: Kanaalvissen in Frankrijk met Collin en Reinier

Soms kom je op YouTube pareltjes van video’s tegen. Toen we op de KWO Redactie aan het rondstruinen waren in deze videovijver kwamen we op het kersverse kanaal van Collin Velthuis en toen… toen knipperden we even met onze oogjes!

In zijn vier-delige videoserie ‘Secrets of Mine’ neemt hij de YT kijkers mee naar een fantastische kanaaltrip in Frankrijk! Movies om van te watertanden dankzij de knappe edit, de mooie omgeving en de brute vissen! Die moesten we natuurlijk met jullie delen!

Collin pakte tijdens deze heerlijke sessie enkele prachtige karpers, waaronder deze rijen!

Het (jaag)pad dat Collin afgelopen voorjaar heeft gevolgd bewandelde hij niet alleen; zijn goede vriend Reinier Plantinga was zijn partner in crime. De chemie tussen de vissers is duidelijk zichtbaar in de video en samen met een slimme aanpak levert dit het duo een fantastische reeks karpers op.

Laten we dan ook snel gaan kijken naar de 4 (!) video’s.

Deel 1:

Deel 2:

Deel 3:

Deel 4:

Meer van Collin & Reinier

Deze baas uit Groningen hebben we al eerder op KWO gehad, toen vertelde hij over zijn aanpak op een bikkelhard circuitwater (klik hier voor de update). Een leerzame update waarin deze gedreven visser een kijkje geeft in zijn successen!

Door de jaren heen heeft Collin enkele prachtige (grote) vissen in ons Kikkerlandje gevangen.

Volg Collin op Instagram en abonneer jezelf op zijn YouTube kanaal. Ook Reinier is actief op Insta en op zijn profiel kun je vooral bazige natuurfotografie terugvinden, klik hierrr!

Kanaalvissen in Frankrijk: een mooie maar soms ook vermoeiende bezigheid πŸ˜‰

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl