ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Upcoming: Balkan 2.0 – Pilaar & Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Aankomende donderdag (12 Mei) zal de nieuwe film van Mark en Michiel in première gaan op de KWO Community. Check nu alvast de trailer van deze enerverende Novembertrip die alles heeft wat karpervissen zo boeiend maakt: keiharde runs, spetterende drills, de nodige humor en (uiteraard) gaat er ook deze sessie weer het nodige verkeerd…

Ben je al KWO Member, dan bekijk je deze film donderdag 12 mei om 17 uur op de Community.
Nog geen Member? Klik dan hier!

Toch weer terug naar Slovenië…

Michiel vertelt over de keuze om nogmaals naar Slovenië af te reizen: “Afgelopen najaar zaten Mark en ik onze ‘to do list’ nog eens na te kijken. De Turkije trip was achter de rug en half November was er in principe ruimte in de agenda om er nog eens op uit te trekken. Al vrij snel hadden we ons oog gericht op het fabelachtige meer van Bled. Deze tussen de bergen gelegen parel herbergt immers één dertig kilo karper en ookal is het meer ruim 200 hectare; juist het diepe najaar is bij uitstek geschikt om de topvissen van een water op de kant te krijgen.”

pilaar-hofman-balkan-2016-4

Het late najaar…

pilaar-hofman-balkan-2016-6

Wat een schitterende periode!

“Zes dagen hadden we de tijd en om onze kansen op de topvissen van het water zo groot mogelijk te maken boekten we een huisje aan het water. Het huisje interesseerde ons niet zoveel, maar de tuin… die was pas écht interessant. Deze (speel)tuin heeft ongeveer 250 meter oeverlengte en volgens de verhuurder was er vrijwel nog nooit op karper gevist. Jullie snappen dat onze oogjes begonnen te twinkelen toen we dit te weten kwamen…”

Het huisje is leuk, maar de tuin... die heeft pas écht de interesse van Mark en Michiel.

Het huisje is leuk, maar de tuin… die heeft pas écht de interesse van Mark en Michiel.

“In Balkan 2.0 proberen we alles wat we in onze eerdere trips geleerd hebben te gebruiken om zo effectief mogelijk te vissen. We zijn weer stevig gaan ‘Hit & Runnen’ en daarnaast hebben we (uiteraard) weer flink wat lol getrapt en vrijwel alles op film opgenomen. Hopelijk kunnen jullie donderdag net zo genieten van de film als wij deden tijdens het beleven van dit fantastische avontuur. Stay tuned!”

pilaar-hofman-balkan-2016-1

Uiteraard verliep niet alles volgens plan, binnen een paar uur na vertrek kwamen de boys in een bizarre verkeerssituatie terecht.

Nog geen member? Meld jezelf dan nu aan!

Als KWO Community Member bekijk je dus toffe online artikelen, video’s en films. Daarnaast profiteren Members ook van kortingen bij diverse aangesloten firma’s uit het karperwereldje. Bekijk alle bedrijven en hun memberdeals in dit artikel.

Alle KWO Community members krijgen een persoonlijke pas thuis gestuurd waarmee je keiharde kassakorting scoort bij meerdere karperspeciaalzaken en andere firma's.

Als KWO Community members krijg je een persoonlijke pas thuis gestuurd waarmee je kortingen scoort bij flink wat bedrijven..

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook