ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer KWO Stories

Under The Bridge – Peter Vlasveld – KWO Stories

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 6 MIN

Sommige vissers behoeven weinig introductie meer in het karperwereldje. Peter Vlasveld valt zeker in deze categorie. Door de jaren heen heeft hij jullie al vermaakt met een bombardement aan gave artikelen en films. Vorig jaar werd Vlassie voor het eerst vader en dat heeft zijn visserij drastisch omgegooid. Minder lange sessies, maar meer gericht vissen volgens een vooraf uitgekiend strijdplan.

Enkele jaren terug pakte Peter een serie Nederlandse parels op een water vlakbij hem in de buurt!

De jaren voordat Peet in de luiers en spenen zat viste hij op tientallen wateren in de Benelux en in het Franse land. Meerdere grote vissen tot zelfs 35kg+ kwamen daarbij op zijn onthaakmat, maar tóch vonden zijn meest dierbare sessies opmerkelijk dicht bij huis plaats. Gewichten zijn namelijk niet maatgevend in het vissersgeluk dat Peter uit zijn visserij haalt. Genieten van een goed uitgevoerd (voer)plan gecombineerd met een flinke portie ‘met je neus in de boter vallen’ is hetgeen jullie in de nieuwe KWO Stories gaan zien.

Polderkarpers, van groot tot klein… Ze waren massaal de Sjaak 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1