Word KWO member

Meer Undercover in France

Undercover in France Deel 1 – Mark Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Ben jij benieuwd naar het type artikelen en video’s die je kunt verwachten als KWO Member? Check dan nu het eerste deel van de reeks ‘Undercover in France’ van Mark Hofman helemaal gratis! Dit is slechts één van de tientallen video’s die vorig jaar op de KWO Community zijn verschenen. Met je KWO Membership heb je onbeperkt toegang tot alle exclusieve video’s, artikelen en films. Oh ja, en dat allemaal zonder reclame. Veel kijkplezier!


Undercover in France – deel 1

Het is donderdag 17 maart 2016 17.00 uur als ik de deuren van mijn bus dicht klap. De laadruimte is opvallend leeg. Normaal liggen er voor 2 man spullen in, nu slechts alleen mijn eigen materiaal aangezien ‘papa Pilaar’ niet weg kan bij zijn zwangere vrouw! Best wel lekker al die ruimte en zelfs mijn mountainbike past er met gemak naast. Ik ben er klaar voor, heb er zin in en kan niet wachten om het gaspedaal in te trappen!

De eerste buitenlandse trip van dit jaar staat op het punt van beginnen. Het doel? Het water bekijken, een aantal stekken verkennen en met heel veel geluk misschien een visje strikken… Of dit me lukt zien jullie in dit eerste deel, veel kijkplezier! Vergeet niet om HD aan te vinken!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook