Undercover in France 2.0 – Mark Hofman & Martin Post

Favoriet Favoriet
Undercover in France 2.0 – Mark Hofman & Martin Post

Soms, heel soms, zijn er van die sessies waarin de puzzelstukjes perfect in elkaar vallen. Een gevalletje van ‘juiste moment en de juiste plaats’ . Maar natuurlijk speelt geluk ook een rol, laten we daar niet geheimzinnig over doen. Want eerlijk is eerlijk; Martin Post en onze eigen Mark weten hoe ze een visje moeten vangen, maar beide heren lijken meer dan eens te beschikken over een gouden P**!

MP & MH op pad… Maar niet Michiel Pilaar… 😉

Niemand minder dan Martin Post vergezelde MH naar France!

Aan het begin van het najaar besloten deze 2 bakkenjagers eens samen een sessie te gaan vissen. Dat was er tot dan toe niet van gekomen omdat Martin in het puntje van Nederland woont. Hofman rijdt liever 3 uur naar beneden richting France als dat hij richting het Hoge Noorden gaat 😉 De heren spraken daarom laag in Nederland af om vervolgens samen verder te reizen richting karperland nummer 1: Frankrijk.

Op jacht naar bakken van karpers!

Unieke reeks vissen uit openbaar water!

De weersomstandigheden waren goed en de voorbereiding was in orde dus het vertrouwen was hoog. Dat er een aantal karpers op de kant zouden komen hadden de boys dan ook wel verwacht. Maar op de vissen die zouden volgen waren beide heren niet voorbereid. Want wát een droomsessie zou het worden..! Check hieronder enkele pics en scroll daarna snel naar beneden om deze heerlijk video te checken. Veek kijkplezier!

Want wát een droomsessie zou het worden..!

Een serieuze karper heeft zich gemeld bij Martin.

Kun je mooier wakker worden dan op zo’n manier?

MP viel met zijn neus in de boter! Klagen deed hij niet 😉

Maar jullie kunnen het al raden…

…uiteindelijk strikte MH een absolute topvis!

#nietklagenovernattemouwen

En nu is het videotime

Kijk nu de eerste 10 minuten van deze exclusieve video. Als je de volledige video wilt bekijken (en dat wil je zeker), log dan hier in met je Member account of KLIK HIER om je aan te melden. Je hebt dan direct toegang tot deze exclusieve update en 500+ andere. Veel kijkplezier!

Hoe vonden jullie de movie? Moet MH vaker met Martin op pad? Laat een reactie achter in de comments onder de video of knal een berichtje in de KWO Facebookgroep!

Tot de volgende video!

KWO Redactie

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl