ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer Undercover in France

Undercover in France 2017 – Niet te stoppen – Deel 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Brute wateren, heftige drils, autopech, mooie karpers en flink wat bloed, zweet en tranen… De gebruikelijke ingrediënten zijn door Mark Hofman weer gemixt tot een nieuwe reeks afleveringen van Undercover in France. Editie 2017 wel te verstaan!

De komende weken droppen we regelmatig toffe video’s waarin Mark je weer mee gaat nemen naar diverse openbare wateren in het land van stokbrood, Kronenbourg en MONSTERKARPERS…

Een nieuw jaar, nieuwe vissessies en dus ook: Nieuwe video’s in de Undercover in France serie!

Mark vertelt:  Het is geen geheim dat mijn liefde voor Frankrijk enorm is en zeker in het vroege voorjaar is Frankrijk mijn karperbestemming nummero uno! De kracht van de zon is er net wat sterker en de natuur slaat toch een flink stukje eerder in een actieve modus dan in ons kikkerlandje!

In Frankrijk is de kans op een vroege voorjaarskarper toch net even wat groter!

We gaan een paar weken terug in de tijd en schrijven half maart. Ik zit op kantoor aan de sites te werken en zie op mijn Weerapp dat het diep in Frankrijk al meer dan 15 graden is. Vanaf dat moment beginnen de radartjes te draaien en weet ik van mezelf dat ik MOET gaan vissen! Eén ding is zeker: Ik ben niet te stoppen! GAS EROP!

Het is fijn om terug te zijn! #genieten

Al snel is het plan duidelijk: Ik ga terug naar het water waar ik met Pilaar al wat ijskoude successen mocht beleven begin Maart. Michiel zelf kan geen tijd vrij maken (iets met kinderen en een drukke baan) en dus ben ik weer volledig op mezelf aangewezen, HEERLIJK! Na een korte check bij Jos en m’n vriendin trap ik alle spullen in de auto, een routine waar ik amper meer bij na hoef te denken. Het enige wat door mijn gedachten schiet zijn karpers, karpers en nog eens karpers! Met extra aandacht voor de topvis van een Alpenwater: Met dik 30 kilo kan ik wel zeggen dat dit mijn top-target is voor de komende sessies…

Prachtige vissen in een baasachtig decor… Meer heb ik niet nodig om te genieten!

Kortom, lang genoeg geluld. Tijd om de beentjes omhoog te gooien en deel 1 van mijn 10-daagse trip te checken. Een trip waarin ik weer van hot naar her ga, op zoek naar een prachtige voorjaarsbak… Enjoy!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1