ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

UPCOMING: 15 september opent Hengelsport Helmond haar vernieuwde winkel!

Favoriet Favoriet
UPCOMING: 15 september opent Hengelsport Helmond haar vernieuwde winkel!

Vanaf half september kun je voor ALLES dat je nodig hebt (als visser dan hé) terecht bij Hengelsport Helmond! De winkel is recent van eigenaar gewisseld en de nieuwe eindbaas, Jan Zwanenberg, opent de deuren van zijn nieuwe pand GROOTS op zaterdag 15  september. Wees erbij! Want er is genoeg te beleven op de openingsdag! Wat? Dat lees je hieronder 🙂


Nieuwe locatie

Hengelsport Helmond aan het woord: 15 september openen wij de deuren van ons nieuwe pand op het Sobriëtasplein 501 in Helmond. Er zullen consultants van verschillende merken aanwezig zijn die je alle tekst en uitleg gaan geven over hun producten.

Je vindt Hengelsport Helmond vanaf 15 september op het Sobriëtesplein 501 te helmond.

Let op: in de buurt van de winkel is een geringe hoeveelheid parkeerplaatsen. Gelukkig zit er om de hoek een grote parkeergarage! Op nog geen 3 minuten afstand vind je Parkeergarage Doorneind. Het adres daarvan is: Doorneind 1, 5701 ML Helmond

Parkeren kan in de garage iets verderop.

De winkel is uitgebreider dan ooit en je vindt hier producten van alle grote merken zoals; Korda, Fox, RodHutchinson, Spro, Proline, Shimano, Drennan en nog véél meer!

Van Korda tot Fox..

.. alles is te vinden bij Hengelsport Helmond.

Krijg 10% Korting tijdens de opening op 15 september

Met uitzondering van lopende aanbiedingen, krijg je op de openingsdag 10% korting op het gehele assortiment! Mis de opening dus niet, want je kunt mooie deals scoren.

Ook de volledige Pro Line range vindt je hier, maar tijdens het..

.. bekijken van de Mainline range kun je ook stiekem witvismateriaal shoppen.

Ook de Solar fans kunnen terecht in de winkel.

Op 15 september zorgt Jan voor een leuke en informatieve dag en zorgt hij dat de koffie klaar staat. Samen met jullie wil hij de opening van zijn nieuwe winkel vieren, ben je erbij?

Eigenaar Jan Zwanenberg met een bak van een spiegel!


Volg de nieuwe winkel van Hengelsport Helmond te voet op hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en acties. Uiteraard hebben ze ook een bijbehorende webshop, bezoek daarvoor de website van Hengelsport Helmond. 

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl