ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

UPCOMING: De zevende Korda Masterclass video!

Favoriet Favoriet
UPCOMING: De zevende Korda Masterclass video!

Voor het zevende jaar op rij zit er een gave, nieuwe KORDA MASTERCLASS aan te komen! Met nog maar enkele dagen tot de release van Masterclass Volume 7 is het tijd om eens te kijken naar wat je dit jaar kunt verwachten.

Ook Mr. Korda is te zien in de nieuwe Masterclass!

Hoofdstuk 1 – Summer Masterclass

Tijdens het hoogtepunt van de zomer volgen Darrell Peck en Danny Fairbrass tijdens hun visserij op een Duits water. Met temperaturen van meer dan dertig graden gaan ze de uitdaging aan om op verschillende stekken karpers te vangen!

In het eerste hoofdstuk volgen we de Danny en Darrell op hun avontuur in Duitsland.

Zowel het bevissen van open water en obstakelrijke hoekjes komen aan bod. Samen met met de jarenlange ervaring van de beide mannen, de vele tips en de mooie karpers is dit gegarandeerd een enorm leerzame Masterclass!

Onderwater beelden mogen uiteraard niet ontbreken in de Masterclass video!

Hoofdstuk 2: Spring Madness

Tijdens het voorjaar van 2019 heeft Tom Dove zijn zinnen gezet op een nieuw syndicaat. Het water kenmerkt zich door zijn helderheid, stevige hengeldruk en uiterst fraai bestand aan karpers. Hoe pakt Tom Dove de lentevisserij op dit type wateren aan?

Tom Dove weet als geen ander hoe hij een lastig en drukbevist water kan kraken!

Tom deelt informatie over de beste stekken, rigs, aas, het gebruik van verstelbare zigs en tal van andere zaken die je zeker helpen om komend voorjaar meer karpers te vangen!

Tom deelt zijn complete aanpak, tot aan zijn rigs aan toe!

Hoofdstuk 3: Four Seasons – One Water

Hoe verschilt de visserij en aanpak door het jaar heen? Op deze vraag geeft de Korda Coach Rob Burgess uitgebreid antwoord tijdens zijn vier vistrips. Rob gaat namelijk elk kwartaal een 48 uur durende sessie vissen op het Engelse Todber Manor.

Ieder jaargetijde behoeft zo zijn eigen aanpak.

Rob laat zien hoe de vissen reageren op de veranderende weersomstandigheden en hoe hij daarop inspeelt. Welke rigs zijn het beste voor de winter? Wat is typisch voor het voorjaar? Hoeveel moet je voeren in de zomer? En wat mag je echt niet vergeten in het najaar? Vier seizoenen, veel vragen en nog meer antwoorden…

Er worden flink wat antwoorden gegeven in de derde Masterclass!

Hoofdstuk 4: Back to Basic

In deze nieuwe video van de Back to Basic serie gaat Rob Burgess als Coach met AJ naar het Embryo Disney Complex. Om te leren, zul je nieuwe dingen moeten proberen! Met die gedachte zet Rob AJ aan het werk.

Rob Burgess is een uitstekende coach, waar ook wij als kijkers een hoop van kunnen leren!

Nieuwe omstandigheden, nieuwe tactieken en een hoop bijzonder mooie vissen komen voorbij tijdens de weekendsessie op het hoog bezette water!

Ook in het vierde hoofdstuk komen er flink wat fraaie vissen voorbij!

Release van de Masterclass

De KORDA MASTERCLASS Volume 7 is vanaf maandag 13-01-2020 om 20:00 te zien op www.korda.co.uk en YouTube. Zorg dat je ‘m alvast in je agenda zet, want deze wil je zeker niet missen!


Meer weten over Korda, of bijvoorbeeld de vorige Masterclasses zien? Check dan de website en volg ook de Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl