Upcoming: KWO in Action Day 2020 – Claim nu jouw gratis ticket!

Favoriet Favoriet
Upcoming: KWO in Action Day 2020 – Claim nu jouw gratis ticket!

Karpervissers opgelet! Noteer 27 september 2020 met grote letters in jullie agenda’s, want dan zal de derde editie van de KWO in Action Day plaatsvinden. Klik HIER om jouw gratis toegangskaartje te scoren en lees direct over al het tofs dat je kunt verwachten rondom De Koperen Plas in Zwolle!


Terugblik naar vorig jaar

Om een indruk te krijgen van de KWO In Action Day kun je hieronder de aftermovie van de 2019 editie bekijken!

De Action Day is helemaal gratis…

Maaarrrr… je moet jezelf wel even online aanmelden, dat kan HIER. Je krijg namelijk alleen toegang als je bent ingeschreven. Het evenement begint om 10:00 uur en is rond 16:00 uur weer afgelopen. De komende weken gaan we meer informatie bekend maken over het programma en de line-up. Wil jij altijd als eerst op de hoogte zijn? Check dan even het KWO In Action event op Facebook. Laat weten of je “geïnteresseerd” bent of “gaat”, dan zorgen wij dat je op de hoogte blijft!

“of klik hier en kom alles over de KWO in Action Day te weten!”

Tussen de activiteiten door werd er vorig jaar ook nog karper gevangen, hoe gaaf is dat?!

Locatie

De Koperen Plas ligt vrijwel meteen gelegen aan de snelweg A28 nabij Zwolle. Goed nieuws: niet alleen het evenement, maar ook parkeren is helemaal GRATIS! Hieronder vind je het adres van de Koperen Plas:

De Koperen Plas
Lichtmisweg 51
8035 PL Zwolle

Tot ziens in Zwolle!

KWO Crew

We zouden het tof vinden als we jou ook zien op 28 juni!

Kom jij ook? Claim dan HIER jouw gratis ticket!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl