ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Upcoming: landelijke meeting De KSN op zondag 24 november

Favoriet Favoriet
Upcoming: landelijke meeting De KSN op zondag 24 november

Vissers opgelet! De jaarlijkse landelijke meeting van De KSN nadert met rasse schreden. Op zondag (24 november) zullen Ernesto Kamminga, Joris Weitjens en Lizette Beunders deze gezellige dag opleuken met leerzame en vermakelijke presentaties. Daarnaast zal er een discussie panel zijn onder leiding van niemand minder dan Marco Kraal!

Lizette zal een lezing geven over haar visserij in binnen- en buitenland.

De deuren van ‘Autogrill De Meern’ (nabij Utrecht) gaan om 12 uur open en het programma start rond de klok van 13 uur!

De locatie vlakbij Utrecht.

“WEER OP ZONDAG? LEES IK DAT GOED?”

Zoals je in de inleiding al kon lezen wordt de meeting wederom op zondag georganiseerd. Dit omdat het de voorgaande jaren goed is bevallen. Hierdoor is er minder ‘last’ van Sinterklaasintochten en sportende kinderen.

Eén van de meest gerespecteerde karpervissers van de Benelux: Ernesto Kamminga!

De meeting zal wederom plaatsvinden bij Partycentrum / restaurant Autogrill De Meern vlakbij het plaatsje De Meern. Centraler in het land kan haast niet (ten westen van Utrecht). Dankzij de ligging aan de A12 zit je slechts een paar minuten nadat je de snelweg verlaat al aan het bier 😉

Meeting nieuwe stijl

Het programma met Ernesto, Lizette en Joris en het panel van Marco Kraal is beknopter dan voorheen en zal nu volledig op de middag plaats vinden. ’s Ochtends kan er dus nog gewoon met het gezin worden ontbeten want vanaf 12.00 uur gaan de deuren van de Autogrill open en kan er o.a. gezellig een cola (of een biertje) worden gescoord i.c.m. een lekker broodje.

Marco Kraal zal het panel leiden, dat belooft gave discussies op te leveren!

De lezingen en het panel zullen vanaf 13 uur plaatsvinden in één van de twee zalen. De andere zaal zal bevolkt worden door flink wat standhouders én het ‘hengelmuseum’ van Patrick Bakker.

De hoofdprijs van de tombola is een Raptorboat van 2.30m inclusief een 55lbs electromotor.

Daarnaast is er als afsluiting (zoals ieder jaar) een MEGA tombola met duizenden euro’s. De hoofdprijs van de tombola is een Raptorboat van 2.30m inclusief een 55lbs electromotor.

Gratis toegang

De KSN nodigt iedereen dan ook uit om zijn zondagmiddag te spenderen op deze jaarlijkse meeting. De toegang is volledig gratis voor leden en ieder lid krijgt een drankmuntje bij aankomst, dat is alvast een goed begin van de middag.

Een foto van Joris uit de oude doos. Met in zijn handen de Amsterdamse schubkarper ‘Roest’.

Ieder De KSN lid kan twee niet-leden meenemen als introducé. Deze kunnen dan ‘proeven’ van de sfeer en eens goed rondkijken of deze belangenbehartigingsclub een aanvulling is op hun eigen visserij. Lid worden kan natuurlijk ter plekke (of nu alvast op de website van De KSN).

Kortom, redenen genoeg om zondag de 24e november te blocken in de agenda en een vismaat te hosselen om naar De Meern af te reizen!

Sociale media

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van De KSN? Volg dé belangenbehartiger voor karpervissers dan op Facebook en Youtube.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl