Upcoming: Open dagen met 15% korting bij Fauna Hengelsport!

Favoriet Favoriet
Upcoming: Open dagen met 15% korting bij Fauna Hengelsport!

Aankomend weekend begint voor Fauna Hengelsport officieel het hoogseizoen. Om deze periode een beetje feestelijk in te luiden kun je vrijdag 3, zaterdag 4 en zondag 5 mei zowel in de winkel, als in de webshop profiteren van 15% directe kassakorting op het gehele assortiment  (uitgesloten van korting: aanbiedingen, cadeaubonnen en dieptemeters)!


Fauna Hengelsport vertelt: Kortom, bezoek onze MEGA STORE aan de Oeverkruid 20 te Raamsdonksveer voor het beste advies op maat! Door het concept van de shop-in-store kun je binnen de muren van Fauna het hele assortiment van diverse bedrijven terugvinden. Voor de karpervissers hebben we het onder andere over Korda, Nash, PB Products, Strategy, Trakker en Solar

Openingstijden van deze dagen:

  • Vrijdag 3 mei: 09:00 – 21:00
  • Zaterdag 4 mei 9:00 – 17:00
  • Zondag 5 mei: 10:00 – 17:00

Diverse firma’s hebben een shop-in-shop in onze winkel, Nash bijvoorbeeld.

Aanwezige Pro-Staffers

Het hele weekend kun je profiteren van de 15% korting, maar op zondag 5 mei zijn er ook vele pro-staffers aanwezig om tekst en uitleg te geven. Niet alleen in de winkel staan zij voor je klaar, maar ook aan de waterkant zijn verschillende pro-staffers aanwezig om uitleg te geven in de praktijk!

Aanwezige pro-staffers:

  • Arjen Braad van Korda
  • Dennis de Wilde & Arjen Uitbeijerse van Solar
  • Mario Gijbels van Dream Baits

Dus heb jij vragen over één van deze merken, dan is dit het goede moment om ze stellen.

Er zullen groothandels/ pro-staffers van Fox en Solar aanwezig zijn op 5 mei, zij zullen klaar staan voor al je vragen.

Aanwezige groothandels

Op dit moment zijn wij de grootste hengelsportzaak van Nederland, wij hebben dan ook heel wat merken in ons assortiment. Op zondag 5 mei zullen er een aantal groothandels aanwezig zijn bij ons in de winkel. De volgende groothandels zullen deze dag aanwezig zijn: Nash, Trakker, Aqua, PB, Carp Whisperer, Strategy, Sticky Baits, Fox, CC Moore en Ridgemonkey.

Een kleine impressie uit het assortiment van Trakker, Aqua…

… en Nash.

Aas en klein-materiaal

Naast de tenten, luggage, stretchers en nog veel meer van al onze merken hebben wij ook een ruim assortiment aan voer. Merken als CC Moore, Sticky Baits, Mainline, Nash en TTB Baits zijn allemaal terug te vinden in onze winkel. Ook op al het voer ontvang je een korting van 15%.

Is de tacklebox bijna leeg? Of wil je hem aanvullen met nieuwe producten? Kom dan ook zeker langs! Wij bieden namelijk een scala aan end-tackle aan van verschillende merken.

Genoeg voer voor de karpers aanwezig in onze winkel 😉

Hier een impressie van de end-tackle van PB.

Catering

Uiteraard is er ook op deze dag een catering aanwezig voor een hapje en een drankje. We hebben ook gedacht aan de papa’s en mama’s, want er is een grote speelhoek aanwezig voor de kinderen.

Catering is aanwezig voor een hapje en/of een drankje.

Fauna Hengelsport
Oeverkruid 20
4941 VV Raamsdonksveer
tel: +31 (0) 162 – 51 33 08
info@hengelsportfauna.nl
www.hengelsportfauna.nl


Je vindt de megastore van Fauna Hengelsport in Raamsdonksveer, tussen Gorinchem en Breda. Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar de website. Volg Fauna Hengelsport ook op Facebook en Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl