Upcoming: Seizoensaftrap De Tacklebox – 2 maart

Favoriet Favoriet
Upcoming: Seizoensaftrap De Tacklebox – 2 maart

Zaterdag 2 maart aanstaande viert de populaire karperspeciaalzaak De Tacklebox haar zesjarige bestaan. De jaarlijkse seizoensaftrap is inmiddels een begrip in karperland en ook dit jaar is iedereen van harte welkom tijdens deze fantastische dag in Beilen. Samen met tientallen consultants van groothandels presenteert De Tacklebox deze dag allerlei nieuwe producten én interessante kortingen.


Maar liefst 20% korting!

De mannen van de Tacklebox vertellen: Aanstaande zaterdag viert de Tacklebox haar zesjarig bestaan met een knallende seizoensopening met veel bekende vissers én een spetterende 20% korting op ALLES*. Ook online kun je voordelig je uitrusting aanvullen: Van vrijdag 1 tot en met zondag 3 maart geldt deze 20% korting ook in de webshop.

Hamburgers & tattoo’s

Met trots presenteert deze snel groeiende karperspeciaalzaak je deze dag honderden nieuwe producten en een aantal nieuwe merken. Daarnaast zullen er op de Seizoensaftrap doorlopend demonstraties gegeven worden door bekende karpervissers, een extra reden om naar Beilen af te reizen. Mocht dit alles nog niet voldoende zijn, dan is het bericht dat de populaire hamburgerkraam ook dit jaar niet zal ontbreken waarschijnlijk dé trigger om De Tacklebox te bezoeken  😉

Veel bekende namen

Ben je benieuwd welke bekende vissers er aanwezig zijn? Check dan dit indrukwekkende rijtje toppers. Aanwezig zijn: Michiel Pilaar, Mark Hofman, Kevin Diederen, Pieter van de Werfhorst, Arjan Verkoelen, John Caeyers, Carlo Carpels, Daniel Takken, Koen Koops, Alben Zantinge, Jeroen Flokstra, Mike Gerritsen, Wytze Tjoelker, Willem Verspoor, Bertus Dijk, Arjan Verkoelen en vele anderen.

VEEL bekende vissers zullen aanwezig zijn, waaronder ook KWO boys Pilaar en Hofman.

Sportex groots aanwezig

Nog op zoek naar nieuwe hengels? De nieuwste, populairste en de duurste modellen van Sportex zijn allen te bewonderen bij de Tacklebox. Gijs Wijnholts en Henri Eshuis staan jullie te woord om alles over deze handgebouwde hengels te vertellen.

Vertegenwoordiger Gijs Wijnholts trekt een Sportex hengel krom tot in het handvat.

Kom naar de seizoensaftrap

Kortom: zet zaterdag 2 maart in je agenda want deze dag wil je niet missen! Hamburgers, bekende vissers, veel nieuwe producten en maar liefst 20% korting op het hele assortiment*. Online profiteer je trouwens maar liefst drie dagen van 20% korting.

Waar: De Tacklebox, Linthorst Homanweg 19 te Beilen
Wanneer: aanstaande zaterdag 2 maart (9.00 tot 16.00)
Waarom: Gezellig én korting op het gehele assortiment!

*uitgezonderd bestaande aanbiedingen en niet in combinatie met kortingscodes.


Wil je meer weten over De Tacklebox? Bekijk dan de website en vergeet ook niet om de Instagram en de Facebookpagina te liken om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl