ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Upcoming: Stairs 2 Hell Junior Championship in Katlov

Favoriet Favoriet
Upcoming: Stairs 2 Hell Junior Championship in Katlov

Mega karperwedstrijd Stairs 2 Hell is inmiddels al een begrip voor karpervissend Europa. Dit jaar organiseert het enthousiaste team voor de vijfde keer ook een wedstrijd voor de jeugd. Lees er alles over en bekijk de video!


De organisatie vertelt: Prachtige natuur, culturele rijkdom, jonge vissers, beroemdheden, 68 uren van spanning, vervulde wensen, nieuwe vriendschappen en respect van heel Europa. Op deze manier is het grootste project gewijd aan jonge vissers in heel Europa kort beschreven. De Europese karper Kampioenschappen voor junioren vindt voor de vijfde keer plaats op het Katlovmeer in Tsjechië.

De Europese karper Kampioenschappen voor junioren vindt voor de vijfde keer plaats op het Katlovmeer in Tsjechië.

De deelnemers zullen een reis maken naar Praag, waar ze een bezoek zullen brengen aan Het Wenceslasplein, het Oude Stadsplein of de Praagse Burcht. De openingsceremonie zal vervolgens plaatsvinden in de St. Barbara-kerk in Kutná Hora.

Van 29 mei tot 1 juni vechten 16 teams uit heel Europa voor een titel van Europees kampioen aan het Katlov meer. Elk team bestaat uit twee jongeren tussen 12 en 19 jaar. Het derde lid van elk team is een coach die de deelnemers helpt om de wedstrijd te managen. Maar niet met zijn visvaardigheden, alleen met goed advies. Dit jaar kunnen deelnemers en bezoekers zich verheugen op interessante gasten zoals Alan Blair, Claudia Darga, Jos Benders (KWO), Kris Bell (Navitas), James Armstrong (CC Moore), Richard Hughes (Nutrabaits) en nog veel meer.

Jonge vissers zijn onze toekomst. Wij geloven dat deze jonge mensen eens de richting zullen bepalen die de vissport zal gaan. Dus laten we ondersteun ze op hun weg naar hun vervulde droom.


Voor meer info over deze wedstrijd kijk je op de website

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl