ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Statement

Favoriet Favoriet
KWO Statement

Op basis van de verschenen video’s hebben wij definitief besloten de samenwerking met Bas Baks per direct te beëindigen. Met Jesse Krijtenburg was er geen officiële samenwerking. Alle geproduceerde en geplande content van hen zal verwijderd en/of niet gepubliceerd worden.

KWO had geen weet van het bestaan van deze video’s en het daarin vertoonde gedrag van de betrokken personen. Deze misdragingen veroordelen wij en passen niet bij de normen en waarden van ons platform en van de karpervisserij in het algemeen.

Wij willen onze Members vragen te stoppen met het delen van de betreffende video’s, het uiten van bedreigingen aan de makers en het publiekelijk blijven verspreiden van soortgelijke content op wat voor manier dan ook. Dit heeft niet het gewenste effect en daarbij zijn de bedreigingen strafbaar en ook dat gedrag veroordelen wij.

Laten we er samen voor zorgen dat online zichtbaar is hoe respectvol onze hobby is naar dier, mens en natuur. Daarmee kunnen we op lange termijn onze hobby koesteren en behouden. De komende periode zullen wij op KWO op positieve manier extra aandacht besteden aan de wijze waarop wij vinden dat dit gedaan moet worden. Hier alvast een eerste reeds verschenen bijdrage: https://www.karperwereld.nl/gedragsregels-voor-karpervissers-hoe-zorgen-we-voor-een-goed-imago/

Na dit bericht zullen wij geen publicaties meer wijden aan de betreffende video’s en/of personen. Ook willen wij niet dat er in onze KWO Community FB groepen posts hierover blijven verschijnen. Die posts zullen wij verwijderen. Als er nog content online staat van de personen in kwestie vragen wij jullie ons te mailen zodat dat verwijderd kan worden. Wij hebben een grondige check gedaan, maar kunnen iets gemist hebben. Voor vragen kan je altijd contact opnemen via e-mail; info@karperwereld.nl.

Team KWO

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl