ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vaderschap – Drie bijzondere voorjaarssessies

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het is vrijdag 26 mei, de mussen pleuren dood van het dak en velen van jullie genieten van een lang weekend. Ikzelf heb net 2 dagen vrij gehad en ben heerlijk wezen vissen. Over die sessie verderop in deze blog meer want sinds de laatste update van mijn hand is er veel gebeurd! Ik ben best vaak van huis geweest en dat was niet altijd even makkelijk op/voor het thuisfront. Tamara is namelijk opnieuw zwanger (18 weken momenteel) en onze kleine Jens breekt nu al de tent af…

Wel of niet gaan vissen…

Voorafgaand aan het voorjaar had ik in m’n hoofd om in de maanden april en mei veel te gaan vissen op een put in België. Echter, één van m’n beste vrienden (en absoluut een goede visser) kreeg amper een vis op de kant, net als de overige locals. Ondertussen stapelde het werk zich op en wist ik: Als ik actief zou gaan vissen dan zou mijn lange voorjaarssessie met Mark in het gevaar komen. Ik besloot dan ook om ‘een vinger aan de pols te houden’ betreffende het Belgische water en vooral keihard te werken om zonder stress naar Frankrijk te kunnen gaan.

Geen jaar is hetzelfde! Vorig jaar reeg zowel Collin als ikzelf de vangsten op dit water aaneen, maar dit jaar verliep de visserij enorm stroef.

Met 3 á 4 ‘kantoordagen’ per week kon ik dan ook lekker m’n mailbox leeg blijven stampen en vooral aan de slag gaan met de tientallen GB’s aan videomateriaal die Hofman had geschoten. De komende weken kunnen jullie dan ook nog twee dikke Undercover in France afleveringen verwachten. En reken maar dat er veel (mooie) karpers in voorbij komen!

Er komen nog een aantal dikke video’s van MH aan!

Een voordeel van het thuiswerken is overigens wél dat ik extra veel tijd met Jens kon doorbrengen. Iets dat ik dan ook deed aangezien ik half mei voor 12 nachten van huis zou gaan met Hofmeister. De kleine aap is nu 14 maanden en het is bizar hoe snel zijn ontwikkeling gaat! De afgelopen weken is hij van kruipen naar lopen gegaan. Uiteraard met een trotse papa tot gevolg  🙂  Wat nog iets minder goed gaat zijn zijn tafelmanieren…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1