ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vaderschap – Terugblik op een bewogen jaar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog vertelde Michiel Pilaar over de geboorte van zijn zoon en het hartfalen van zijn schoonvader (slechts 4 dagen later). Een tumultueuze tijd brak aan waarbij het karpervissen op een zéér laag pitje stond. Inmiddels gaat het een stuk beter met opa en is de rust ook in huize Pilaar teruggekeerd. In deze nieuwe ‘Vaderschap’ blog (en tevens de laatste Community update van dit jaar) blikt MP terug op de afgelopen maanden én kijkt hij alvast vooruit naar 2017!


Balans

We schrijven 28 december en als ik naar buiten kijk zie ik de nevel als een deken over het Zeeuwse landschap liggen. Een druiligere winterdag zo tussen de feestdagen in is zeer geschikt om eens achterover te zakken en na te denken over alles wat ons bezig houdt in het leven.

Deze periode leent zich uitstekend om terug te denken aan de stappen die gezet zijn…

Tot april van dit jaar bestond mijn leven vooral uit werken, de vrouw en vissen. Eerlijk gezegd ook in die volgorde, dit soms tot ergernis van Tamara die regelmatig riep “als we ooit kinderen krijgen gaat die laptop van tafel…” Inmiddels is ons zoontje Jens in ons leven gekomen en heeft de laptop plaats gemaakt. Voor… een vaste PC! Wederom tot ergernis van moeders de vrouw. Echter, nooit eerder heb ik zo m’n best gedaan om de balans te bewaken als de afgelopen maand en die lijn wil ik zeker doortrekken in 2017.

Kerst mét een kleine boef

De kerstdagen stonden dan ook helemaal in het teken van het gezin en het spenderen van tijd bij de familie. Iets waar ik vroeger niet altijd evenveel zin in had, maar dit jaar keek ik er zowaar naar uit! De aanwezigheid van onze kleine boef brengt niet alleen Tamara en mijzelf veel levensgeluk, ook de opa’s, oma’s en andere genetische verwanten vinden het allemaal maar wát prachtig!

Zijn eerste kerst!

Het is fantastisch om te zien wat de glimlach van een kind teweeg kan brengen. Mensen gaan zelf anders praten, vooral oma’s hebben hier een handje van. Ze buigen voorover naar het kind en gaan met een hoog piepstemmetje tegen het kind aanpraten alsof oma zelf een hersenbeschadiging heeft opgelopen. Herkenbaar? Nee? Check dan dit filmpje, dan snap je wat ik bedoel  😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1