Word KWO member

Vaderschap: turbulent jaar, Belgische 30+ers, Tsjernobyl & een dikke ‘najaarsdump’

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Het is tijd om middels een ‘Vaderschapsblog’ weer eens in het woelige leven van Michiel Pilaar te duiken. Onze hoofdredacteur heeft drukke maanden achter de rug en neemt jullie in dit schrijfsel mee naar o.a. Tsjernobyl, zijn thuissituatie, bijkletsen met Thiels, de Belgische bakken van Gio Lenglez en er is plaats voor een flashback naar de video’s met EO!


MP aan het woord: Kennen jullie dat? Dat je lichaam vermoeid is, maar je tóch weer helemaal fris in het koppie bent? Ik had exact dit toen we afgelopen zaterdag terugkwamen uit de Balkan. ‘We’ staat voor onze blonde vegetarische vriend MH en ikzelf. Een ruime week verbleven we in en rond Polen voor de opnames van de nieuwe film Pilaar & Hofman in Tsjernobyl.

Het was weer #GENIETEN

Alhoewel er ook hard gesleurd moest worden om wat vissen te strikken…

Met regelmatig actie in de donkere uurtjes, bij vlagen koud weer en een volledige nacht zonder slaap konden we niet spreken van een ontspannen tripje… Toch heb ik genoten, het was namelijk extreem relaxt om weer buiten in de natuur te verblijven, om thuis weg te zijn en vooral: om niet met werk bezig te zijn. Gedurende de trip heb ik maar een keer of 5 mijn laptop geopend en dat zorgt er voor dat de batterijen weer volledig zijn opgeladen en we er de komende weken weer flink tegenaan gaan.

Een iPhone shot op de ochtend van vertrek.

Check hieronder een mini preview om te zien op wat een BIZAR brute stek we onder andere hebben gevist 🙂

Rust op het thuisfront

Het is inmiddels een tijdje geleden dat ik in mijn ‘Vaderschapsblog’ aan jullie berichtte. De laatste update stond in het teken van het vooruit blikken op 2018 en de (buitenlandse) plannen die ik had. Veel buitenland zat er helaas niet in. Dat het allemaal anders zou lopen had meerdere redenen, de voornaamste was de gezondheid van ons jongste zoontje Vinz. Zijn eerste maanden verliepen namelijke verre van vlekkeloos en uiteindelijk kreeg hij het label ‘huilbaby’.

Na regen komt zonneschijn… Nu de nachten (bijna) niet meer onderbroken worden is het iedere dag opnieuw genieten van dit aapje.

Een huilbaby in huis is al niet zo #fantastisch, maar onze VP had ook nog eens de voorkeur om vooral tijdens de nachtelijke uurtjes de sirenes aan te zetten. 5 tot 12 keer per nacht uit bed omdat je kind huilt, brabbelt of het oudste kindje wakker maakt: het zorgt er niet voor dat je bij jezelf denkt “ik ga nu eens weg”.

Drie blije koppies 🙂

Tenminste: ik dacht daar iedere ochtend aan. “Weg, weg, weg!” maar als ik zou gaan vissen zou dat betekenen dat ik Tamara alles in d’r eentje had moeten laten doen. Iets dat ik niet over m’n hart kon krijgen. Vandaar dat m’n tripjes beperkt bleven tot de socials die ik voor KWO kon vissen.

Tijdens de social met Ricardo Koster werd er niet geblankt 🙂

Gelukkig gaat het sinds het begin van het najaar beter, zowel Jens als Vinz doen het goed en zijn gemiddeld nog maar 1 keer per nacht wakker. Meer en meer genieten we van onze baasjes en volgende week staat er zelfs een lang weekendje Centerparcs op de agenda. Ja, er ligt een water op het terrein, maar helaas: de hengels moeten thuisblijven van de bazin 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook