Word KWO member

Van Basis tot Hi-Tec Rig – Piet Vogel

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Rigs… Misschien wel het meest besproken onderwerp binnen de karpervisserij. Toch zijn er nog veel vragen en onzekerheden! In 7 artikelen gaat het team van Piet Vogel Rigsolutions al hun kennis overdragen in zowel tekst als video! Ga er maar eens goed voor zitten, we starten met de ‘basisrig’ en de ‘Shot on the hook rig’!


Al vanaf de eerste karperbeurs in Zwolle krijg ik veel vragen over rigs en systemen. Ondanks alle info die tegenwoordig op het internet voorhanden is, wordt dit maar niet minder en dat verbaast mij al jaren. In het verleden heb ik persoonlijk veel technische artikelen geschreven en heb er zelfs een compleet boek aan besteed, toch blijven de vragen komen en niet alleen maar omdat de materialen doorontwikkeld zijn. De meeste vissers grijpen in mijn ogen veel te snel naar ‘mode-rigjes’, iets wat voort komt uit onzekerheid.

Piet-Vogel-rig-clinic

Ik geef graag mijn kennis over, aan zowel jong als oud!

Vasthouden aan een basis

Aanpassingen zijn in principe niet verkeerd, mits je maar vast houdt aan een bepaalde basis. Doe je dat niet, dan zie je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Je kunt daarna dan ook nooit meer de vinger op de zere plek liggen want je hebt teveel uiteenlopende aanpassingen doorgevoerd.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €6,95 per maand of €59,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook