Van dichtbij bekeken: de Black Singlez van Korda

Favoriet Favoriet
Van dichtbij bekeken: de Black Singlez van Korda

Afgelopen jaar introduceerde de Engelse grootmacht Korda de Singlez. Deze set-up met unieke look en stijl, die in verschillende maten en uitvoeringen verkrijgbaar is, is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes! Echter was er ook de vraag naar naar lichtere, aluminium Singlez in een zwarte kleur. Korda heeft inmiddels aan die vraag voldaan en hieronder lees je meer over de nieuwe ‘Black Singlez’.

" Deze set-up met unieke look en stijl is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes! "

De unieke looks en stijl van de Singlez zijn inmiddels bij vele vissers erg geliefd.


De Black Singlez

De nieuwe Black Singlez zijn qua concept exact hetzelfde als de normale, zilveren Singlez. Echter, ze zijn een stuk lichter geworden! Voor veel vissers biedt dit een uitkomst, want minder gewicht betekent immers dat je makkelijker kan verkassen. Het gebruik van lichtgewicht aluminium was dan ook voor de hand liggend.

De Black Singlez zijn een stuk lichter geworden in vergelijking met de traditionele versie.

De speciale en uiterst duurzame manier waarop de Singlez zwart zijn geanodiseerd en het feit dat ze in samenwerking met JAG Products zijn gefabriceerd, zorgt ervoor dat je een set steunen hebt waarmee je de rest van je loopbaan als karpervisser uit de voeten kan!

" Met de Black Singlez kun je de rest van je loopbaan als karpervisser uit de voeten! "

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de mannen van JAG en Korda aan werkelijk ieder klein detail aandacht hebben besteed. Zo zijn alle Uprights voorzien van een kwalitatieve draaisluiting, waardoor je ze eenvoudig in hoogte kan verstellen. Al deze kleine dingen en de gave, zwarte afwerking zorgen er dan ook voor dat de Black Singlez een ware lust voor het oog zijn!

Over de afwerking van de Black Singlez valt niet te twisten.

Er is namelijk aan ieder detail flink wat aandacht besteed.

Ook de Black Singlez zullen in exact dezelfde maatvoering als de zilveren versie geleverd worden. Hiermee worden alle situaties en wensen afgedekt. Binnen de range vind je onder andere de Buzzbars voor 2 en 3 hengels, Uprights in verschillende lengtes, Ball Stablisers en zelfs Stage Stands. Met deze laatste kun je dus zelfs uitpakken op stekken met een vlonder of stenen ondergrond.

Of je nou voor een 2- of 3-rod set-up gaat; binnen de Black Singlez range vind je alle componenten voor de perfecte set-up.


Meer informatie

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over de Black Singlez? Bekijk dan de website van Korda en like ook de Facebookpagina! In onderstaande video check je tevens enkele bewegende beelden van de Singlez:

Team Korda

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl