ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Meer 24 uur met

Van kaviaar naar karper – 24 uur met KWO Member Sven Heijkoop

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 27 MIN

Na de goede reacties op de avonturen van Bulters en Nap op Rainbow Lake hebben we besloten de boys vaker op pad te sturen. In de serie ’24 uur met…’ gaan ze de komende maanden op pad met karpervissers met een tof verhaal. Niemand minder dan sommelier en karperfanaat Sven Heijkoop zorgt voor de aftrap en neemt de mannen mee op pad naar zijn restaurant én privé water…


Voordat de heren naar de waterkant gaan bezoeken ze Sven op zijn werk. Dat hij geen alledaags baantje heeft blijkt al snel als ze op de doorgegeven locatie arriveren. Sven is namelijk sommelier (een duur woord voor wijn expert) in het met een Michelin ster bekroonde restaurant Sense in Den Bosch.

Van maatpak naar waadpak. Sven geniet van wijn en karpers.

Tijdens een kleine wijnproeverij deelt onze gastheer zijn visie over natuurlijke en chemische smaakmakers. Kennis waar hij ook op vertrouwt bij zijn aaskeuze tijdens de karpervisserij. Daar blijft het niet bij want ook aan de waterkant wordt flink uitgepakt. Sven heeft namelijk een culinaire maaltijd voorbereid.

Meegenomen uit de keuken jongens?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1