ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Van Koreaanse maagdelijke schubs tot Franse beren – ‘De Top Drie van’ Roel Den Boer

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Iedereen kent ze wel, bepaalde vangsten die je voor eeuwig bijblijven. De ene keer gaat het om de schoonheid van de vis. De andere keer betreft het een lang gekoesterd target. Soms is het het verhaal wat de vangst zo bijzonder maakt en soms is het een combinatie van factoren die een vangst onvergetelijk maken. Wat als ik jou nou eens zou vragen om een top drie samen te stellen van jouw meest memorabele vangsten?  

In deze nieuwe rubriek blikken we terug naar de drie favoriete vangsten van enkele topvissers! Bart Haaring (foto) is de man die deze updates voor jullie gaat verzorgen.

Dat gaan we doen in deze gloednieuwe Community rubriek ‘De Top Drie van’! Een concept dat bedacht is door Bart Haaring en hij gaat zich ook actief inzetten om de tofste vangsten (en verhalen) te verzamelen.

Roel den Boer is ALTIJD op zoek naar mooie, avontuurlijke locaties om een lijntje uit te leggen.

Het is een pilot, dus laat vooral weten wat je ervan vindt en van welke visser jij benieuwd bent naar zijn of haar top drie. In de eerste (en hopelijk niet laatste) editie komt de top drie van Roel den Boer aan bod!


Deze zeer sympathieke Tukker is met recht een rasoptimist te noemen. Extremen waar menig visser zich niet aan waagt ziet hij als uitdaging en als hij zijn tanden ergens in heeft gezet, laat hij niet meer los. Deze AVID-‘pitbull’ is een avonturier pur sang, geen onbekende naam meer in het wereldje en heeft meerdere publicaties op zijn naam staan.

Roel is een avonturier pur sang!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1