ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Van parkwatertjes tot de Alpen: Zomerse roadtrip van Sjoerd Buijks en Maarten van Halderen

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In dit artikel vertelt Sjoerd Buijks, bekend van het Brabo’s in the Bush duo, over een Frans avontuur met zijn buddy Maarten van Halderen. Tijdens een 8 daagse roadtrip in de zomer werden meerdere wateren aangedaan en het doel was simpel: maximaal genieten, maar óók het maximale uit de vistijd halen. Nieuwsgierig hoe hun sessie verliep? Check het in onderstaand artikel!


Sjoerd aan het woord: “Verandering van spijs doet eten” zeggen ze wel eens. Jarenlang ga ik al op pad richting Frankrijk met vismaten Daan Biemans en Ronald van de Riet. Maarten van Halderen ken ik al jaren maar nog nooit was het tot een gezamenlijke sessie in het buitenland gekomen. Tijd om dit te veranderen en herinneringen te creëren! Maarten is namelijk een visser pur sang. Hij denkt als een karper en houdt van een subtiele en doordachte aanpak. Dit staat in schril contrast met mijn eigen visserij, die ik toch wat lomper definieer.

Maarten is een visser pur sang!

Tijd om dit te veranderen en herinneringen te creëren!

Aanpassen

Met elkaar vissen betekent ook dat je dingen van elkaar leert en dat je in sommige situaties jezelf aan moet passen. Dit begon al met de keuze voor de wateren. Ik zeg bewust ‘wateren’ want we zouden op roadtrip gaan. Voeren op verschillende wateren, ons door het gebied manoeuvreren en continu zoekend naar karpers. In het verleden had ik dit wel een aantal keer gedaan, maar in de voorgaande jaren koos ik meestal voor de grotere wateren of rivieren. Dit zou een ander soort trip worden. De motivatie lag torenhoog en ik had er zin in.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1