ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vang meer grote karpers met het aas van Originals!

Favoriet Favoriet
Vang meer grote karpers met het aas van Originals!

Heb jij al gehoord van de nieuwe Strawberry Special? Afgelopen weken werd er op dit nieuwe aas van Originals enorm veel vis gevangen! De nieuwe pikzwarte vismeelboilie met een zoete smaak veroverd in rap tempo de Benelux. Benieuwd naar de boilie van Originals en de nieuwe kant-en-klare pakketten met dikke korting? Lees dan snel verder!

Ga jij binnenkort ook aan de slag met de nieuwe Strawberry Special?

Originals aan het woord: Geen moeilijk gedoe. Gewoon een kant en klaar pakket met alle producten die je nodig hebt om een lekker weekend te gaan vissen. Onze nieuwe Strawberry Special is ingeslagen als een bom (we werden afgelopen weken letterlijk overspoeld met gave vangstberichten) dus is het hoog tijd om deze Package Deals te lanceren. Deze deals bevatten boilies, pellets, een booster, pop-ups en zijn aantrekkelijk geprijsd.

Een Strawberry Special Package Deal bevat de volgende producten:

  • 2,5 kilo 15 millimeter Boilies
  • 2,5 kilo 20 millimeter Boilies
  • 1 kilo Amino Pellets
  • 500 milliliter Amino Bait Booster
  • 1 potje 14 millimeter Pop-ups
Nieuw van Originals: de Strawberry Package Deals.
De Package Deals bevatten boilies, pellets, pop-ups en deze bijzonder smaakvolle Amino Booster.

Toptip – aas voor grote vissen!

De Strawberry Special Range is speciaal ontwikkeld voor het vangen van grote karpers. De pikzwarte kleur, de ietwat afwijkende structuur en de hardheid van de boilies verraden dat onze aasmakers bewust hebben gekozen voor deze eigenschappen.

Afgelopen weken werden er veel vissen gevangen op de nieuwe Strawberry Special!

Wil je gericht op jacht gaan naar grote karpers? Dan ben je met een iets minder attractieve bol altijd in het voordeel. De Strawberry Special is zo’n aas. Probeer ze maar eens op een water waar je normaal gesproken veel brasem vangt en je zult zien dat je met dit zwarte balletje meer en dikke karpers gaat vangen!

Dit aas is uitermate geschikt om op jacht te gaan naar grote karpers.

Direct aan de slag? Scoor je deal via de webshop of kom langs bij De Tacklebox in Beilen.

Succes!

Team Originals


Bekijk ook alle andere producten van Originals in hun webshop.

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl