ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vang meer vis dankzij Google Maps – Mike Thille

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Videobaas Mike Thille bezoekt zeer geregeld het Franse land in zijn jacht naar grote karpers. Hij weet als geen ander dat een goede voorbereiding essentieel is om succesvol te zijn. Hij probeert dan ook zoveel mogelijk informatie te achterhalen voor vertrek. Door handig gebruik te maken van de apps op zijn telefoon heeft hij zijn stekken al gekozen en uitgemeten voordat hij überhaupt aan het water heeft gestaan. Hij legt in dit informatieve artikel uit hoe hij dit aanpakt!


Mike vertelt: In de hedendaagse visserij maken wij gebruik van diverse handige tools. Denk hierbij aan drones, voerboten, diverse apps en social media. Elk heeft zijn specifieke voordelen en het verschaft je (voor een deel) de informatie die je denkt nodig te hebben om succesvol de karpers te belagen. Eén van de tools die ik op diverse manieren veelvuldig gebruik, is er één die jullie allemaal wel kennen: GOOGLE MAPS. Deze online kaartdienst is namelijk ontzettend handig in onze visserij. Ik zal jullie uitleggen hoe ik het maximale uit deze app haal voor mijn visserij en welke mogelijkheden ik uit de app benut of juist achterwege laat.

Om deze rakker te vangen, werd Google Maps gebruikt.

Wat kan je er eigenlijk nou allemaal mee? Behalve files ontwijken…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

of

Trending

Bekijk ook

1