Verlengde beursdeals van Pioneer Baits: tot 28 februari speciale kortingen!

Favoriet Favoriet
Verlengde beursdeals van Pioneer Baits: tot 28 februari speciale kortingen!

De mannen van Pioneer Baits zitten nog volop in de feestvreugde van Carp Zwolle en daarom verlengen ze de beursdeals tot het einde van deze maand! Profiteer dus tot en met 28 februari nog van speciale kortingen op heel veel toffe producten. Lees hieronder snel verder!


Bezoekers, bedankt!

Om te beginnen willen we iedereen bedanken die onze Pioneer Baits-stand heeft bezocht op Carp Zwolle! Nederlanders, Duitsers en Belgen weten ons steeds beter te vinden gezien de toegenomen aandacht en hele leuke en positieve verhalen. Het motiveert ons om hard ons best te blijven doen om onze kwaliteit en klantvriendelijkheid op een zo hoog mogelijk peil te houden. Voor hen die we niet op de beurs hebben mogen begroeten is er tot en met 28 februari aanstaande nog de mogelijkheid om in onze webshop te profiteren van de speciale beursaanbiedingen!

De beurs was één groot feest. Iedereen die de stand heeft bezocht: bedankt!

Winter Special deals

Profiteer dus nog snel van de korting die je op onze ‘Winter Special’ (en alle andere boilies en aanverwante artikelen) krijgt. Een boilie met bijproducten die het bijzonder goed doen in de winterse periode. Niet voor niets behoort dit aas sinds de release tot de bestverkopende van ons assortiment in de koude maanden. Perfect dus ook om het voorjaar mee op te starten. Let op: zolang de voorraad strekt!

Dennis Scherjon wist deze gave schub te vangen op de winterspecial!

Natuurlijk kun je ook kiezen voor één van onze andere producten en zelfs tot meer dan 25% korting krijgen op boilies, haakaas en baitsoaks. Check hieronder hoeveel korting je kunt scoren op je favoriete boilie, Chopz, haakaas en/of baitsoaks, of probeer gewoon eens wat nieuws uit!

Een overzichtje van de beursdeals. Uiteraard zijn alle deals ook op de website te vinden!

Extra aanbiedingen

Wegens de vraag na afloop van de vorige beurseditie hebben we besloten om dit jaar ook het succesvolle Introductiepakket nog even door te laten lopen in de actie. Ook deze is dus tot en met 28 februari te verkrijgen in onze webshop. Een introductiepakket scoor je voor slechts €15,00! Bij dit pakket kun je kiezen uit een 2,5 kilo zak boilies of Chopz én een pot pop-ups of featherweights of wafters of 250ml flesje baitsoak naar keuze. Dit introductie pakket kost je slechts €15,00 in plaats van de gebruikelijke €24,45!

Scoor nu extra voordelig het introductiepakket!

Surf snel naar de webshop en profiteer nog van de beursdeals!

Team Pioneer Baits


Meer weten van het assortiment van Pioneer Baits of gelijk profiteren van de korting? Surf dan naar de website en volg de mannen ook op Facebook voor de laatste nieuwtjes!

Succes in de komende (winter)maanden!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl