ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Versla het (lastige) voorjaar – Master de maand – April

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Laten we eerlijk zijn: de afgelopen weken waren taai! Avondklokken in zowel Nederland als België, een koude noordenwind en warme voorjaarsdagen die werden afgewisseld met ijskoude slagregens. Nu de avondklok er af gaat en er weer genachtvist mag worden is het een goed moment om jullie wat tips & tricks mee te geven!

Toch dagvissen?

Nachtvissen is natuurlijk heel tof om te doen, maar in de maanden april en mei zijn de beste uurtjes tóch vaak overdag. Mocht je gaan nachtvissen: zet dan de wekker rond zonsopkomst en ververs je aas, leg je rigs opnieuw spot-on en verspreid wat extra aas op je stekken. Ook als je geen beet hebt gehad zal er vaak aas zijn verdwenen door karpers die je niet gehaakt hebt of door de witvis, kreeftjes of ander gespuis.

Ook als je geen beet hebt gehad zal er vaak aas zijn verdwenen…

Vissen tijdens het voorjaar, soms lijkt een schietgebedje haast noodzakelijk… 😉

Zeker op zonnige dagen bij een hoge luchtdruk zijn de daguren vaak de beste periode om een aanbeet te krijgen. Als het regenachtig weer is (bij een lagere luchtdruk) dan is onze ervaring dat je kansen aanzienlijk stijgen tijdens de donkere uurtjes.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1