ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Verspreid voeren met je voerboot: Berns Baitboats introduceert de Bait Spreader!

Favoriet Favoriet
Verspreid voeren met je voerboot: Berns Baitboats introduceert de Bait Spreader!

De ervaring leert dat het niet altijd slim is om al je voer op een klein hoopje te droppen, zeker niet op wateren waar vissen de klappen van de zweep goed kennen. Om ook met je voerboot verspreid te kunnen voeren introduceert Berns Baitboats een heel bijzonder hulpmiddel: de Bait Spreader!


De mannen van Berns Baitboats aan het woord: Na een half jaar van ontwikkelen en testen komen we met een gave nieuwe toevoeging op onze range: de Bait Spreader. Deze is speciaal ontwikkeld voor op de Xplore Baitboats, maar ook geschikt voor op enkele andere merken voerboten.

De Bait Spreader kan op diverse voerboten worden gemonteerd.

Bekijk de Bait Spreader in de onderstaande video in gebruik:

Verspreid voeren

In plaats van in één keer je voer te lossen, kan je met de Bait Spreader je voer verspreid droppen. Een rubberboot om voerstekken aan te leggen is dus overbodig geworden! Dit geeft weer een nieuwe dimensie aan het gebruik van je voerboot en kan je ook ongetwijfeld meer vis opleveren, zeker op wateren waar veelvuldig met voerboten wordt gevist.

Met de Bait Spreader voer je tot wel 1.3 kilo aas per voerbeurt!

De Bait Spreader biedt ruimte aan maximaal 1.3 kilo voer, die je in een diameter van 10 tot 15 meter kunt verspreiden vanaf je voerboot. De maximale diameter in de Bait Spreader is 20mm. Hierdoor is het kinderlijk eenvoudig om ook grotere voerplekken aan te leggen.

Met de Bait Spreader kun je eenvoudig (grote) voerplekken aanleggen!

De Bait Spreader is volledig door Berns Baitboats ontwikkeld. De productie vindt net zoals bij de Xplore Baitboats plaats in eigen huis. De Bait Spreader wordt vervaardigd uit ABS kunststof, waarbij de motor en kabel volledig in de behuizing zijn verwerkt.

De motor die de Bait Spreader aanstuurt zit netjes in de behuizing verwerkt.

Aanbiedingsactie

De Bait Spreader is verkrijgbaar in de kleur wit en zwart, zodat je ‘m kunt afstemmen op jouw voerboot. Om de Bait Spreader eenvoudig te monteren op de Xplore Baitboats kunnen we de Bait Spreader leveren met een extra accu deksel. Dan is het een kwestie van de stekker erin, deksel op de boot, en voeren maar!

Ter introductie van de Bait Spreader geven we nu €50,- korting bij aankoop! Bekijk de Bait Spreader dus snel op onze website via deze link.

Succes met jouw voerboot!

Team Berns Baitboats


Meer weten over de voerboten en accessoires van Berns Baitboats? Bezoek dan de website en hou ook de Facebookpagina in de gaten voor de laatste (product)nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl