ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] 24 uur op een syndicaat – De jacht op een mega bak met Mark Pansar!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] 24 uur op een syndicaat – De jacht op een mega bak met Mark Pansar!

De laatste tijd dropt Nash Benelux aardig wat video’s online. Laatst kwamen er al bizarre sessies van Martijn Knijnenburg en Freek Elbers live op hun YouTube kanaal. Deze keer is het de beurt aan Mark Pansar. Hij neemt jullie mee op jacht naar een mega bak…

Vangst karper Mark Pansar
Deze keer is het de beurt aan Mark Pansar!

Team Nash aan het woord: Het is weer video-time! De video’s van Martijn en Freek werden goed ontvangen en dat motiveert ons alleen maar harder om door te gaan. Ditmaal gaan we 24 uur op pad met ‘the man himself’, Mark Pansar.

Rig Mark Pansar
Mark legt jullie haarfijn uit hoe hij dit syndicaat aanpakt!

Op het desbetreffende syndicaat zwemt een flinke karper waar Mark zijn zinnen op heeft gezet. Zou het hem in deze 24 uur lukken om die te verschalken?

24 uur met Mark Pansar
We zijn in ieder geval benieuwd!

Video

Check de video hieronder en ontdek of Mark zijn target deze keer ook te slim weet af te zijn. Wij hebben er goede hoop in!

Team Nash


Voor meer van dit soort video’s kunnen jullie terecht op het YouTube kanaal van Nash Benelux. Volg het team ook zeker op Instagram en Facebook voor alle laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl