ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Aas door Terry Hearn – Dynamite Baits Complex-T range!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Aas door Terry Hearn – Dynamite Baits Complex-T range!

Toen de mannen van Dynamite Baits tegen Terry Hearn zeiden: “Hou je vooral niet in” was dat niet tegen dovemansoren gezegd. Terry ontwikkelde een boilierange die je niet alleen met 100% vertrouwen overal kunt inzetten, maar die ook nog eens gezond was voor de vis. Lees en zie hieronder meer over de Complex-T range!

Samen met Terry Hearn ontwikkelde Dynamite Baits een zeer complete aasrange.

Video

Voordat we je nog meer achtergrondinformatie geven over de Complex-T range kun je eerst de video bekijken:

Subtiel aas

Dynamite Baits vertelt: Terry wilde een subtiel aas ontwikkelen met een minder hoge dosering flavours. De boilie moest een open structuur hebben en snel afbreken, zodat hij gemakkelijk verteerbaar is voor de karpers. Complex-T is gemaakt met de hoogste kwaliteit ingrediënten, zoals de Noorse LT96 vismeel, Haith’s Birdfood en Robin Red.

Zoek je een boilie waarmee je overal kunt uitpakken? Zoek dan niet verder!

De open structuur zorgt ervoor dat de boilie maximaal geur uitlekt. Leg maar eens een boilie in een glas met water en je kunt het zelf zien! Door het gebrek aan kunstmatige kleuren en smaken geloven we dat we aas hebben ontwikkeld dat je op ieder water kunt inzetten.

De Complex-T is op ieder water en in ieder jaargetijde in te zetten.

Een groot onderdeel van de succesfactor is dat het aas zo snel geaccepteerd wordt als natuurlijk voedsel en zo goed verteerbaar is. Dit kan jouw visserij naar een hoger niveau brengen!

Probeer de Complex-T nu zelf!

Team Dynamite Baits


Meer weten over de Complex-T range of over de andere producten van Dynamite Baits? Bezoek dan de website en volg ze ook op Facebook en Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl