VIDEO: Banktime Stories deel 2 – juni 2019

Favoriet Favoriet
VIDEO: Banktime Stories deel 2 – juni 2019

Het heeft even geduurd, maar ze zijn terug! Dit is deel twee van Banktime Stories. In deze compleet nieuwe serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant.


De mannen aan het woord: Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen! In deel 2 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag op verschillende wateren in en rondom onze hoofdstad.

We kunnen nu al verklappen dat dit een bijzondere, maar zeker ook zeer spectaculaire en ramvolle actiefilm is geworden. Het liep zelfs zo goed dat we er twee afleveringen van hebben gemaakt en dit is de eerste! Wederom vol actie, humor, gillende piepers waaronder een tripple run, harde drils en veel kromme hengels.

Deze mag je niet missen!  Enjoy!

Pieter, Saron en Koen


Voor meer informatie surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg de mannen ook op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl