ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Banktime Stories Deel 4 – Taaie najaarssessie op een kraakhelder water!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Banktime Stories Deel 4 – Taaie najaarssessie op een kraakhelder water!

Na drie gave delen is het alweer tijd voor de vierde video van Banktime Stories! In deel vier gaan de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA aan de slag op een kraakheldere zandafgraving in het midden van het land, waarbij de omstandigheden verre van optimaal zijn.


In de compleet nieuwe serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant. Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!

De Banktime Stories video’s zitten vol met sfeervolle beelden!

In deel 4 gaan Pieter van de Werfhorst, Koen Koops en Saron Debets aan de slag op een kraakheldere zandafgraving in het midden van het land. We zitten inmiddels al diep in het najaar en de omstandigheden zijn pittig. Oostenwind, hoge druk en nachtvorst zorgen ervoor dat de mannen alles op alles moeten zetten om de nodige actie te krijgen. Uiteraard gaat dit weer gepaard met de met de nodige tips en tricks, humor, mooie aanbeten, pittige drils en prachtige sfeerbeelden. Zorg dus dat je het vierde deel van Banktime Stories niet mist. Enjoy!


Voor meer informatie over de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg je de mannen op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl