ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Banktime Stories Deel 6 – Decembersessie op Forest Valley

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Banktime Stories Deel 6 – Decembersessie op Forest Valley

In alweer het zesde deel van Banktime Stories volgen we de mannen van Pole Position, Grade en Saga tijdens hun winteravontuur op Forest Valley. De omstandigheden werken niet bepaald mee, maar Pieter en Saron doen er alles aan om een blank te voorkomen!

Alles wordt uit de kast gehaald om een blank te voorkomen!

De mannen vertellen: Het was alweer december toen Pieter en Saron afreisde naar Forest Valley voor een nieuwe aflevering van BTS. Dit kleine water van drie hectare ligt verscholen tussen de bossen in het Limburgse Arcen. Gezien de weersomstandigheden belooft het een taaie sessie te worden en zullen de mannen de trukendoos los moeten trekken en alles op alles zetten om een blank te vermijden. Zou het ze lukken? Je ziet het in de video hieronder!

De omstandigheden zijn taai. De visserij zal niet gemakkelijk worden!

Video

Bekijk Banktime Stories deel 6 hieronder:


Meer Banktime Stories zien? Bekijk dan het YouTube-kanaal!

Voor meer informatie over de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg je de mannen op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl