ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Topvideo: Banktime Stories Deel 7 – Aftrap van het tweede seizoen!

Favoriet Favoriet
Topvideo: Banktime Stories Deel 7 – Aftrap van het tweede seizoen!

De mannen van Pole Position, Grade en Saga zijn terug met het tweede seizoen van Banktime Stories! In alweer de zevende aflevering vissen Pieter, Saron en Koen een koude voorjaarssessie in het noorden van het land. De onderlinge strijd ging gepaard met flink wat humor, dus ook dit is weer een schitterende aflevering geworden!


In deze serie karperfilms nemen de mannen achter de merken POLEPOSITION, GRADE en SAGA je mee naar de waterkant. Prachtige, spectaculaire en sfeervolle beelden op wisselende locaties en wateren die bol staan van de beleving, actie en uiteraard mooie vissen!

Zoals we van de mannen gewend zijn is ook deze BTS weer volop genieten!

Dit is alweer het tweede seizoen van Banktime Stories. Het is half maart en Pieter, Saron en Koen zijn voor deze aflevering op een mooi water in het noorden van het land. Het is nog fris en de watertemperatuur laag, maar de drang naar de eerste BTS vissen van dit nieuwe seizoen is groot. De keuze is daarom gevallen op een water met een groot bestand. Om de kansen te vergroten splitsen de mannen zich op en al gauw ontstaat er een strijd waarbij de nodige lol en gein wordt gemaakt! Opnieuw belooft het weer een schitterende aflevering te worden. Hoe deze eerste BTS van het nieuwe seizoen verloopt zie je in BANKTIME STORIES deel 7. Enjoy!

Video

Check Banktime Stories deel 7 hieronder en geniet:In alweer het zesde deel van Banktime Stories volgen we de mannen van Pole PositionGrade en Saga tijdens hun winteravontuur op Forest Valley. De omstandigheden werken niet bepaald mee, maar Pieter en Saron doen er alles aan om een blank te voorkomen!

Alles wordt uit de kast gehaald om een blank te voorkomen!

De mannen vertellen: Het was alweer december toen Pieter en Saron afreisde naar Forest Valley voor een nieuwe aflevering van BTS. Dit kleine water van drie hectare ligt verscholen tussen de bossen in het Limburgse Arcen. Gezien de weersomstandigheden belooft het een taaie sessie te worden en zullen de mannen de trukendoos los moeten trekken en alles op alles zetten om een blank te vermijden. Zou het ze lukken? Je ziet het in de video hieronder!

De omstandigheden zijn taai. De visserij zal niet gemakkelijk worden!

Video

Bekijk Banktime Stories deel 6 hieronder:


Meer Banktime Stories zien? Bekijk dan het YouTube-kanaal!

Voor meer informatie over de merken POLE POSITION, GRADE en SAGA surf je naar de website, check je de Facebookpage én volg je de mannen op Instagram!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl