ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Bescherm jezelf tegen weer en wind – Mark Hofman over de nieuwe Korda DryKore Jacket

Onlangs bracht Korda de langverwachte DryKore Jacket uit. Toen deze op kantoor binnenkwam was Mark Hofman er als de kippen bij om dit lichtgewicht jasje eens stevig aan de tand te voelen. In deze video checken jullie zijn bevindingen over deze allround jacket!

Een stevige jas is een vereiste om het najaar goed door te komen!

Video

Bekijk MH’s eerste indruk van de DryKore Waterproof Jacket hieronder:

Over de jas

Korda vertelt: Deze superlichte jas is gemaakt om je te allen tijde droog te houden, terwijl het draagcomfort niet uit het oog werd verloren. Hij is volledig water -en winddicht zodat je volop kunt genieten van je activiteiten aan de waterkant. Met een nat pak rondlopen is immers het laatste waar je op zit te wachten!

De stevige en verstelbare capuchon houdt de regen uit je gezicht.

Het materiaal van de DryKore Jacket is voorzien van flink wat stretch wat bijdraagt aan het draagcomfort. De jas zit als gegoten! Andere features zijn dat hij achteraan langer is zodat je ook droog blijft als je gaat zitten. De mouwen zijn zo gemaakt dat je het inlopen van regen kunt voorkomen.

Uiteraard is deze jas ook voorzien van degelijke ritsen en grote zakken.

Kortom, zoek je nog een geschikte allround jas om de aankomende natte en frisse periode te trotseren? Dan is jouw zoektocht ten einde! De jas is onder andere te verkrijgen bij Team Outdoors en Raven.

Stay safe en succes aan de waterkant!

Team Korda


Meer info over de jas vinden jullie in deze update. Volg Korda op Instagram en YouTube voor meer toffe nieuwtjes en vette content!

Bekijk ook