ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Camouflage 2.0 – PB Products introduceert nieuwe Hit&Run inline lood

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Camouflage 2.0 – PB Products introduceert nieuwe Hit&Run inline lood

De mannen van PB Products breiden hun bekende Hit & Run inline assortiment uit met lood dat is voorzien van een nieuwe en unieke coating. Door de ‘barsten’ die in de coating zijn te zien is je lood nu ng beter gecamoufleerd. In de onderstaande video check je alle ins en outs van het nieuwe lood!


Video

Bekijk de video hieronder!

Over het nieuwe lood

Het nieuwe inline lood is verkrijgbaar in drie kleuren (gravel, weed en silt) en vijf verschillende loodgewichten. Nieuw is de extra lichte variant van 56 gram. Perfect voor de subtielere visserij! De andere gewichten zijn 71, 92, 113 en 135 gram.

Het Hit&Run inline lood is met de nieuwe coating ng beter geworden!

De nieuwe inline loodjes zijn voorzien van het visveilige Hit&Run systeem, zodat de vis het loodsysteem gemakkelijk kan kwijtraken bij eventuele lijnbreuk. De nieuwe loden (met uitzondering van de zwaardere varianten, die komen iets later) zijn vanaf nu bij je lokale PB Products dealer te verkrijgen!

Ook handig: de insert past op ieder soort en formaat lood. Je hoeft dus nooit je lijn door te knippen om je lood te vervangen!

Bekijk ze nu bij jouw lokale PB Products dealer!

PB Products


Meer weten over de producten van PB Products? Check dan de website en volg ze ook op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl