ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[Video] Chodvissen op wierrijk water met Martin Post

Favoriet Favoriet
[Video] Chodvissen op wierrijk water met Martin Post

Chodvissen is onder andere in het voorjaar mega interessant. De combinatie van felle pop-ups en een rig die je op vrijwel ieder bodemtype kan inzetten maakt van de Chod een effectief wapen. In de nieuwe mastermovie van de Tacklebox laat Martin Post je zien hoe hij deze rig inzet op een helder water. Benieuwd naar alle ins en outs? Check dan de video in deze update!


De mannen van De Tacklebox: Een ander leuk detail aan deze video is dat Martin dieper ingaat op het vissen met Chods op kale hoofdlijn. Vooral op wierrijke wateren kan dit problemen opleveren tijdens de dril, maar met een handig product weet hij dit probleem feilloos te tackelen. Kortom: ook de technische kant van de chodvisserij komt uitgebreid aan bod!

Wierrijke wateren vragen om een iets andere aanpak.

Een flink dosis aan nuttige informatie

Uiteraard wordt je naast een flinke dosis nuttige informatie ook getrakteerd op heerlijke drils en enkele serieuze vissen. We kunnen alvast verklappen dat er zelfs vissen worden gevangen die de grens van de 20 kilo aantikken! Het perfecte bewijs van het feit dat je met Chods ook dikke bakken kan vangen 😉

Zelfs met de chod…
…weet Martin flinke bakken te vangen!

Ga je aankomende weken op pad en wil je gaan Chodvissen, check dan zeker deze video. De kans is groot dat je door het toepassen van de tips en tricks meer vis gaat vangen en dat is waar de Tacklebox voor staat!

De Tacklebox


Wil je de items shoppen die Martin gebruikt? Check dan de webshop. Abonneer ook op het Youtube kanaal voor nog meer gave en leerzame video’s.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl