ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Combi-voordeel bij Forge Tackle: Cradle & Compact Sling nu extra voordelig (+

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Combi-voordeel bij Forge Tackle: Cradle & Compact Sling nu extra voordelig (+

Wil jij iedere vis die je vangst onbeschadigd terugzetten? Check dan de Framed Cradle Compact en Specimen Compact Sling van Forge Tackle! Deze compacte items zijn een must-have voor iedere visser die de visveiligheid hoog in het vaandel heeft staan.

Check ook zeker de speciale kortingscode voor KWO’ers onderaan de update!


Video

In de video hieronder krijg je een uitgebreide blik op de Cradle en Compact Sling. Bovendien wordt de combi deal toegelicht, waarmee je beide items extra voordelig in huis haalt! Meer info? Klik dan op de linkjes!

Deze Cradle is 100% visveilig én compact op te bergen!
  • Alle info over de Framed Cradle Compact vind je hier
  • Alle info over de Specimen Retention & Weigh Sling Compact vind je hier

Kortingsactie

Om deze set nóg voordeliger te maken kun je gebruik maken van de speciale kortingscode, die geldig is tot en met 13 juli. Vul bij je bestelling op de website van Forge Tackle ‘KWO10’ in en je krijgt nog eens extra korting op de combi deal!


Alle informatie over de producten van Forge Tackle vind je op de website. De Facebook– en Instagrampagina zijn ook zeker het volgen waard!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl