ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] De niet-alledaagse Tech Table van RidgeMonkey

Favoriet Favoriet
[VIDEO] De niet-alledaagse Tech Table van RidgeMonkey

Iedere bivvy tafel is hetzelfde toch? Zeker niet! Met de Tech Table van RidgeMonkey verblijf je namelijk niet alleen georganiseerd, maar ook vol van stroom aan de waterkant! Nieuwsgierig geworden? Scroll dan snel verder!


Zoals je in de intro al kon lezen heeft de RidgeMonkey Tech Table een verwijderbare en oplaadbare accu om al je devices mee op te laden. Marco Nap neemt deze bijzondere bivvy tafel hieronder met jullie door:

Over de Tech Table

De Ridgemonkey Tech Table is voorzien van een oplaadbare accu van 9500 mAh en twee high-power USB outputs. Hiermee wordt het opladen van bijvoorbeeld je telefoon, tablet of Deeper enorm eenvoudig!

Terwijl je een kopje koffie zet kun je tegelijkertijd je apparaten opladen!

Hoewel de geïntegreerde accu deze bivvy tafel voornamelijk uniek maakt, mogen ook de andere features niet worden vergeten. Zo heeft de Tech Table een LED display waarop je het batterijpercentage kunt aflezen, verstelbare poten en stevige moddervoeten. Overigens zijn de mannen van RidgeMonkey de beroerdste niet: bij deze Tech Table krijg je namelijk een oplaadkabel waarop je zo’n beetje ieder type telefoon en tablet kunt opladen!

Check eenvoudig het batterijpercentage op het LED display!

Bekijk de Tech Table nu bij jouw lokale RidgeMonkey dealer!

KWO Redactie


Meer weten over de Tech Table of de andere producten van RidgeMonkey? Check dan de website en volg ook de Benelux Facebookpage voor de laatste nieuwtjes!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl