ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Dit is de ultra lichte Pro Line Commando 270 boot!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Dit is de ultra lichte Pro Line Commando 270 boot!

Door de alsmaar groeiende vraag naar compacte en lichtgewicht boten heeft Pro Line besloten om ook een grotere variant van de Commando Boat te ontwikkelen, zonder concessies te doen op de kwaliteitsstandaard. Zo heb je een boot die ideaal is voor het ruigere werk, zonder dat je je rug om zeep helpt! In de onderstaande video lichten de mannen ‘m toe!


Video

Bekijk de Commado Boat 270 hieronder:

Diverse modellen beschikbaar

De mannen van Pro Line aan het woord: Naast de 270 uit de video hebben we nog vier andere modellen beschikbaar zodat ze in iedere situatie inzetbaar zijn, namelijk: 160, 180, 210 en 240. De rubberboten zijn door hun Air Deck bodem en kwaliteitsmaterialen zeer duurzaam en stabiel. Ze worden volledig compleet geleverd en ideaal te gebruiken in combinatie met onze elektromotor en accu pack.

Binnen enkele minuten is de rubberboot al klaar voor gebruikt!
De kleinere varianten passen zelfs achter in je bus 😉
Voor iedere situatie is er wel een model dat past bij je past!

Veel (vaar)plezier aan de waterkant!

Team Pro Line


Benieuwd naar meer producten van Pro Line? Bezoek dan zeker eens de website en houdt hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl