ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Dit zijn de Traction Pro hengels van AVID CARP!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Dit zijn de Traction Pro hengels van AVID CARP!

De mannen van Avid Carp hebben de eerste Traction hengels van een flinke verbetering voorzien en het resultaat mag er zijn: vijf fraaie hengels in zowel 10 als 12 voet voor een aantrekkelijk prijskaartje! Benieuwd welke Traction Pro hengel bij jouw visserij past? Check dan de onderstaande video!


Video

Hieronder vertelt Bas van der Werff jullie meer over de Traction Pro range:

Over de Traction Pro serie

Avid Carp: De Traction Pro range maakt gebruik van dezelfde ‘reactive carbonfiber’ technologie als de originele Traction hengels. Dankzij de verbeteringen in het materiaal, is deze nieuwe range nu echter voorzien van 1k geweven carbon, wat het ons mogelijk gemaakt heeft om de traditionele parabolische actie een unieke ‘take’ mee te geven. Dit geeft de karpervisser de mogelijkheid om de worp langzamer op te bouwen, waardoor er met minder moeite grotere afstanden geworpen kunnen worden!

Zeker met de 12 voet varianten van de Traction Pro kun je verrassend ver werpen!

De volgende modellen zijn in de range te verkrijgen:

  • Traction Pro 10ft – 3lb
  • Traction Pro 10ft – 3.5lb
  • Traction Pro 12ft – 3lb
  • Traction Pro 12ft – 3.25lb
  • Traction Pro 12ft – 3.5lb
Er zijn vijf verschillende modellen van de Traction Pro te verkrijgen.

Minder losschieters

Het reactive carbon is ook beter in staat om de vluchtpogingen van gehaakte vissen op te vangen in vergelijking tot andere hengels van standaard carbon. Dit geeft jou als visser extra controle bij het einde van de dril, het moment dat veel vissen los schieten. Deze hengel zou je dus zomaar een paar losschieters kunnen besparen!

Bij het laatste gedeelte van de dril helpt de soepele top om losschieters te voorkomen.

De blank is afgewerkt met een niet glanzende 1k geweven mat, teruggehouden graphics, een met laser gegraveerde lineclip & butt cap en een Japanse krimpfolie handgreep. Ook over de looks hoef je je dus geen zorgen te maken 😉

Bekijk ‘m nu bij jouw lokale Avid Carp dealer!

Team Avid Carp


Meer weten over de Traction Pro of over de andere producten van Avid Carp? Bekijk dan de website en check ook zeker het YouTube-kanaal!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl