ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Droomsessie voor Bas en Thimon op Lac de Viennay!

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Droomsessie voor Bas en Thimon op Lac de Viennay!

Inmiddels zijn veel betaalwateren alweer geopend voor publiek en kun je met de juiste documenten afreizen naar Frankrijk. Vorige maand bracht Bas van The Carp Specialist samen met Thimon Dokter een kijkje op het domein van Lac de Viennay. Daar wisten ze op zowel Busters als op Alberts Lake een succesvolle sessie te vissen en het resultaat daarvan kun je in deze video bekijken!


Bas van The Carp Specialist aan het woord: In de laatste week van maart trok ik weer naar Frankrijk voor een heerlijk weekje karpervissen. Ditmaal was het betaalwater Lac de Viennay – Alberts Lake de bestemming. Thimon Dokter en zijn vismaat visten op het naastgelegen Busters Lake. In deze video neem ik jullie in een karpervideo van bijna één uur mee tijdens zijn belevenissen aan op het prachtige domein. Qua vangsten valt iedereen met zijn neus in de boter en komen er dertigers, veertigers én zelfs VIJFTIGERS op de kant! Met recht een droomsessie op beide betaalwateren.

Video: droomsessie op Lac de Viennay

Check de video van het avontuur hieronder:

Meer weten over Busters Lake? Check dan de recent gepubliceerde BTW Revealed van Thimon Dokter of bezoek de website van The Carp Specialist!


Volg het team van de The Carp Specialist op Facebook en Instagram voor de laatste nieuwtjes en reisverslagen!

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl