ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[VIDEO] Een kijkje in het (nieuwe) assortiment van PB Products met Erik Marijnus

Favoriet Favoriet
[VIDEO] Een kijkje in het (nieuwe) assortiment van PB Products met Erik Marijnus

De ontwikkelingen bij de mannen van PB Products gaan razendsnel en de laatste tijd hebben we volop toffe nieuwe producten voorbij komen. Hoog tijd om hier eens dieper op in te duiken om te zien wat dit oer-Hollandse bedrijf voor de moderne karpervisser te bieden heeft!


Ready2Go, Controller net en meer

Eén van de nieuwe producten die je in de video voorbij ziet komen zijn de Ready2Go producten. Deze compleet nieuwe range bestaat uit kant-en-klare producten waarmee je meteen aan de slag kunt aan de waterkant!

Martijn’s tacklebox zit goed gevuld met nieuwe gear van PB Products!

Een ander product dat veel karpervissers kan helpen in hun visserij is het Controller Landingsnet. Dit ronde schepnet is zo ontworpen dat je er gemakkelijk karpers mee kunt scheppen in wierrijke of lelierijke wateren. Bovendien kun je door het sterke frame riet opzij drukken en karpers nog gemakkelijker scheppen. Een must-see in de video!

Naast het Controller Landingnet zie je in de video nog meer bijzondere items voorbij komen!

Video

Check de video hieronder:

Bekijk de nieuwe producten bij je lokale PB Products dealer!

Team PB Products


Meer weten over het assortiment van PB Products? Check dan de website en hou ook de Facebookpagina en het YouTube-kanaal in de gaten voor meer informatie!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

De Karperwereld Online redactie is altijd op zoek naar het laatste karpernieuws en de mooiste verhalen. Heb je zelf iets interessants wat je wilt delen? Stuur het dan naar info@karperwereld.nl